rolanti düşükmü ki?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psicomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psicomega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
servisteki usta aracımın rolantisinin düşük olduğunu söyledi, bilgisayara takıp bakalım dedi. bende normaldir dedim baktırtmadım amaa aklıma kurt düşürdü. rolanti 400 dev dak. sabit. herhangi bir titreme yok kedi gibi mırlıyor. acaba orjinal deviri bu değil mi? devir saati 6600 de gaz kesiyor herşey normal rolantide anlık tüketim 0.7. normal olması lazım cünki hafiften gaza bastığımda 800 dev dak. da arac rolantide olamayacak kadar fazla ses çıkarıyor.

400 dusuk
normalda 7.5 8 cıvarında dır

normali 700 devir civarı olmalı; cihazla ayarlanıyor...

Araç sürekli benzinde çalışıyosa rölanti 7 olmalı; lpg de çalışıyo ise rölanti 10 olmalı.

arkadaşlar nedir bu rölanti den çektiğimiz

aracın orjinal rolantisi 400 devirmiş arkadaşlar antalya hedeften öğrendim

rolanti 700-800 olmalı diye biliyorum , ama lpg değişeceği konusu göreceli sanırım. Ustalar bu konuda doğru olan nedir

400 devir çok düşük bu motor nasıl teklemiyor anlmadım:S 400 devirde motorun tekleme yapması titremesi lazım rolanti düşük bence bi ynalışınız var en az 750 800 arası gezmesi lazım...

Gösterge bozuk olma ihtimali yüksek...O devirde her titremiyecek araç bildiğim kadarı ile yok..

evet o devirde benim bildiğim kadarıylada yok.. Ancak ilk çıkan motorlar sterling motorları 150-600 devir arası çalışıyor anca o motorlar öyle ama günümüzde yok düşük devirde çalışması.. ayrıca olaiblir Salih abi göstergede bozuk olabilir ...kontrol edilmeli bence iyi bir motor ustasına sonrada elektirikçiye görülmeniz gerek...saygılar...

Geri