Red Bull (1.4T Cosmo Power Red)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Red Bull (1.4T Cosmo Power Red)

Yok canım gayet şık duruyor.
Ama yay ile daha şık durur  ;)

allah nazardan saklasın jant ve sunroof harika yakışmış kazasız belasız sürüşler dilerim

aracınızı güzel günlerde kullanın insallah. jantlar da müthiş, Sunroof da AFL de güle güle kullanın

comodor link' Alıntı:
allah nazardan saklasın jant ve sunroof harika yakışmış kazasız belasız sürüşler dilerim

türk_187 link' Alıntı:
aracınızı güzel günlerde kullanın insallah. jantlar da müthiş, Sunroof da AFL de güle güle kullanın

Teşekkürler hepimize kazasız sürüşler  :)

aracınız hayırlı olsun bende turhaldayım siz tokat merkez mi

tekardan güle güle kullanın.cosmolardaki zenon farlar beyaz değilmi gündüz farları ile birlikte.resimde sarı çıkmış ışığın rengi resimden mi böyle yoksa kendiliğinde mi böyle sarı?
nefret ediyorum sarı ışıktan ondan soruyorum cosmo donanım alma sebebim sadece afl oda sarı ışık veriyorsa almam cosmo. :)

Bi-Xenon farlar gece beyaz görünüyor, gündüz ledleri de hem gece hem de gündüz beyaz. Ama kısa/uzun farları açıp gün ışığında bakmadım hiç. Sanırım fotoğraftaki beyaz denge ayarı sebebi ile sarı gibi çıkmış, çıplak gözle bu şekilde görüneceğini sanmıyorum.

aahhmmeett60 link' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun bende turhaldayım siz tokat merkez mi

Evet merkezde oturuyorum yolunuz düşerse beklerim  :)

tomacco link' Alıntı:
tekardan güle güle kullanın.cosmolardaki zenon farlar beyaz değilmi gündüz farları ile birlikte.resimde sarı çıkmış ışığın rengi resimden mi böyle yoksa kendiliğinde mi böyle sarı?
nefret ediyorum sarı ışıktan ondan soruyorum cosmo donanım alma sebebim sadece afl oda sarı ışık veriyorsa almam cosmo. :)

Farlar xenon resimde sarı cıkmış  :) Benim cosmo almamdaki en önemli sebep afl farlar.. sürekli kilit açıp kapıyorum farlar yükseklik ayarı yapıyo yukarı aşağı falan  :) hava kararınca şeritler boşken sürekli sağ sol yapıyorum farların döndüğünü görmek için  ;D Gündüz ledleride ayrı bir hava katıyo tabi  :)

Renge bayıldım. Jantlar da göz alıcı  ;) camlarda film var mı ?

drcoach link' Alıntı:
Renge bayıldım. Jantlar da göz alıcı  ;) camlarda film var mı ?

Teşekkürler  :) Henuz yok..

Geri