Radyatör Su Kaçırdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdogan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erdogan1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, arabamın radyatöründe su kaçağı bulundu, radyatör yılbaşında yetkili serviste değiştirildiği için garanti kapsamında tekrardan değiştireceklerini söylediler. Bununla beraber motorun silindir kapağından da su kaçağı olduğunu söylediler. Bana;
** 375 YTL sökme takma (indirimli)
** 250 YTL rektefe
** 300 YTL contalar, yağ vs.
olmak üzere 900-950 YTL gibi masraf çıkardılar. Ben bu işlemleri dışarıda max ne kadara yaptırabilirim. Şunu da belirteyim araba hiç hararet yapmadı. Yine de rektefe gerekir mi??

Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim...

fazla bence. radyatörü garantiden deyip kitabına uydurdukları fiyat gibi...

garantili olarak yine yetkiliserviste yaptır başın ağrımasın bence.

ben bi süre önce 300 ytl ye komple radyatörü değiştirdim.özel serviste,opel serviste diil.

Silindir kapağı kolay su kaçırmaz hararet olmadıysa. kapak sökümü o

kadar kolay olmamalı.

boşuna masrafa girmeyin.

iyi araştırn.

Merhaba arkadaşlar, arabamın radyatöründe su kaçağı bulundu, radyatör yılbaşında yetkili serviste değiştirildiği için garanti kapsamında tekrardan değiştireceklerini söylediler. Bununla beraber motorun silindir kapağından da su kaçağı olduğunu söylediler. Bana;
** 375 YTL sökme takma (indirimli)
** 250 YTL rektefe
** 300 YTL contalar, yağ vs.
olmak üzere 900-950 YTL gibi masraf çıkardılar. Ben bu işlemleri dışarıda max ne kadara yaptırabilirim. Şunu da belirteyim araba hiç hararet yapmadı. Yine de rektefe gerekir mi??

Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim...
bence radyatör parasını senden alacaklar ayrıca garanti olduğunda ordanda işçilik alacaklar iyi araştır dışarda özel sersvise baktır rönce

Aracımı teslim aldım, radyatörünü garantı kapsamında değiştirmişler. Yanlızca antifiriz için 15 YTL. bir ücret ödedim. Bana çıkardıkları eksikliklerin hiç birisini yaptırmadım. Netice hepsini dışarıda yaptırmayı düşünüyorum.. Herkese teşekkür ederim.

Geri