Radyatör su deposu değişimi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gulnare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gulnare

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Aracın su deposunu değiştirmek için su deposunu sökeyim dedim. Hortum bağlantı yerlerinde kopma var. Fakat depoyu yerinden çıkaramadım. Depoyu sökmek için Aküyümü sökmek gerekiyor. Kızaklı bir yapıya benziyor oda akü tarafına gidiyor.

Aracın su deposunu değiştirmek için su deposunu sökeyim dedim. Hortum bağlantı yerlerinde kopma var. Fakat depoyu yerinden çıkaramadım. Depoyu sökmek için Aküyümü sökmek gerekiyor. Kızaklı bir yapıya benziyor oda akü tarafına gidiyor.

biraz aküye doğru birazda yukarı çektiğinizde yerinden çıkması lazım. kızaklı tarzda takılıyor yerine. eskiyi sökmek için güç sarfetmekten kaçınmayın madem kırık acımayın çıkar illlaki

ufak metal bir kıskaç var onu tornavidayla çıkarın

Resimde kırmızı işaretli tırnaklardan kurtaramadım. Zorlayınca tırnakların bağlı olduğu metal eğiliyor.
@beyaz güvercin dediğiniz metal kıskacı bulamadım. Köyde olmanın sıkıntısı çekiciylede 30 km gitmezki şimdi.

Ekli dosyalar

• pr_01_2399_max.webp
    pr_01_2399_max.webp
    11.8 KB · Görüntüleme: 78
Resimde kırmızı işaretli tırnaklardan kurtaramadım. Zorlayınca tırnakların bağlı olduğu metal eğiliyor.
@beyaz güvercin dediğiniz metal kıskacı bulamadım. Köyde olmanın sıkıntısı çekiciylede 30 km gitmezki şimdi.

arkadaşın söylediği gibi klipsi varmış.

Ekli dosyalar

• 07042010177.webp
    07042010177.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 71
Resimde akü sökülmüş anlaşılan bende sökeceğim.

klipse ulaşmak için mecbur gözüküyor.

Çıkartırken altta seviye sensörü var, onu çıkarmayı unutmayın.

Bu arada, deponun kızaktan kaymasını önleyen klips. Su deposunu değişimi yapılırken veya LPG montajı yaparken bunu kaybetmişler heralde. Bu klips ayrı olarak satılıyor mu?

Yahu ben çektim geldi alttan sensörü çıkardım.aküyü de sökmemiştim.

Klips benimkindede yok. Bir gereksiz bulmus heralde.bi zararida yok gibi gozukuyor ama olmasi iyidir. Birde astra h icin su deposu resmi atabilcek olan varmi benimkine uyumlumu degilmi cozemedim

Geri