quıq sılver üye

Arada bi gece uytku tutmadu gece boyunca 100 mesaj yazdiğimi hatrliyorum öyle öyle azcik bi zamanda bu msj sayisina ulaştim:D:D

walla millet öle yapıyo zaten üye arşivine giriyo 'hoşgeldiniz' mesajlarını çakıyo:D eğlenceye giriyo birazda oraya msj yazıyo bi bakıyosun platinum üye olmuş:D

,

hatanız var maalesef,

0-100 mesaj yeni üye
100-500 mesaj bronz üye
500-1000 mesaj silver üye
1000-2500 mesaj gold üye
2500+ mesaj platinum üye

paralı üye diye birşey yok bu arada,
bu forumda sadece VIP üyeler vardır, onlarda her mesajlarından normal üyeler kadar sorumludur, normal üyelerden farklı olarak sadece kendi aralarında mesajlaşmaları için opelim VİP bölümü vardır.
VİP üyelik hakkında şöyle bir duyurumuz mevcut göz atabilirsiniz.(ama burdaki yıllık aidatı ödeyen VİP oluyor gibi algılanmaması gerekiyor, uygun görülen üyelere verilen bir mertebedir bu sitede).

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=75

Keyifli forumlar dilerim...

--

Yalcın abi dişini sık 36 mesajın kalmış Gold üye olacaksın:)

Demiştim karıştırıyor olabilirim diye :D lisenin mezunlar kulübü ayrı, üniversitenin ayrı, ıvır zıvır o kadar çok kulüp dernek forum varki hayatımda, birbirine girdi hepsi. :D

walla millet öle yapıyo zaten üye arşivine giriyo 'hoşgeldiniz' mesajlarını çakıyo:D eğlenceye giriyo birazda oraya msj yazıyo bi bakıyosun platinum üye olmuş:D
eğlence kısmı için birşey diyemem ama hoşgeldin faslı medeniyet gereğidir
biri kendini size tanıtmış siz de nezaketen hoşgeldiniz dersiniz ki foruma cabuk ısınsın,yabancılık çekmesin bu benim fikrim tabii üstelik mesela ben bu yaşta eğlence kısmında yıldız alacağım diye hiç kasmadım sadece eğlendiğim için yazdım zira şahsıma münhasır yıldızım zaten :D

eğlence kısmı için birşey diyemem ama hoşgeldin faslı medeniyet gereğidir
biri kendini size tanıtmış siz de nezaketen hoşgeldiniz dersiniz ki foruma cabuk ısınsın,yabancılık çekmesin bu benim fikrim tabii üstelik mesela ben bu yaşta eğlence kısmında yıldız alacağım diye hiç kasmadım sadece eğlendiğim için yazdım zira şahsıma münhasır yıldızım zaten :D

tabiki yeni üyelere nezaketen hoşgeldin demeli abi. bazen yeni masajlar butonuna bi tıklıyorum. arkadaşım biri girmiş. herkese hoşgeldin yazmış:D alt alta bi sürü tanıtım mesajı:D

ne rütbesi ne yıldızı.az olsa nolur.ya da mesaj sayısı 1000 olduğunda yeni bronz olsa nolur...bilgilenmek,bilgilendirmek,paylaşmak,keyifli sohbet..bunları yapan iyi forumda...

Yalçın Abi boşver sen bizim gönlümüzün platiyumusun pırlantasısın

Yalçın Abi boşver sen bizim gönlümüzün platiyumusun pırlantasısın
:good: aynen, abi sen birtanesin boşver yıldızı falan

Geri