quıq sılver üye

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
formlarda yıllardır yazıyoruz haala quıq sılver peugeot gibiyiz bi gti olamadık millet yeni geldi taktı 5 yıldızı platınıum üye :):) biz haala 3 yıldız...
şaka bii yana bu yıldızlar rütbeler ne nasıl neye göre bi yetkili açıklarsa bizde öğreniriz mesaj sayısımı aktiflikmi vallaha merak ediyorum

bildiğim kadarıyla mesaj sayısına göre artıyor

kaç mesajda üst seviyeye çıkılabiliyor?

bizim gibi ücretsiz üye olanlar için yanlış hatırlamıyorsam 100 mesajdan sonra bronz üyelik geliyor. 500 den sonra silver üye. 1000 den sonra gold. (yanlış olabilir, modlar daha iyi bilir)
Ama platinum üyelik için yıllık aidat ödeniyor diye hatırlıyorum. Yıllık 50 ytl idi galiba (umarım diğer kulüplerimden birinin aidatıyla karıştırmamışımdır) Hatam varsa modlar düzeltsin lütfen.

eski üyesin ama mesaj aktiviten çok abi ondan ..

gerçi bu aralar doğru düzgün konuda yok yazacak ama eskiden yazmalıydın :))

yok ben illede yıldızlanacam dersen aç gereksiz bi konu her yazan ver bi cevap çek tartışmaya sende yıldızlan abicim :)))

mesajlara biraz daha cevap ver

bizim gibi ücretsiz üye olanlar için yanlış hatırlamıyorsam 100 mesajdan sonra bronz üyelik geliyor. 500 den sonra silver üye. 1000 den sonra gold. (yanlış olabilir, modlar daha iyi bilir)
Ama platinum üyelik için yıllık aidat ödeniyor diye hatırlıyorum. Yıllık 50 ytl idi galiba (umarım diğer kulüplerimden birinin aidatıyla karıştırmamışımdır) Hatam varsa modlar düzeltsin lütfen.
,

hatanız var maalesef,

0-100 mesaj yeni üye
100-500 mesaj bronz üye
500-1000 mesaj silver üye
1000-2500 mesaj gold üye
2500+ mesaj platinum üye

paralı üye diye birşey yok bu arada,
bu forumda sadece VIP üyeler vardır, onlarda her mesajlarından normal üyeler kadar sorumludur, normal üyelerden farklı olarak sadece kendi aralarında mesajlaşmaları için opelim VİP bölümü vardır.
VİP üyelik hakkında şöyle bir duyurumuz mevcut göz atabilirsiniz.(ama burdaki yıllık aidatı ödeyen VİP oluyor gibi algılanmaması gerekiyor, uygun görülen üyelere verilen bir mertebedir bu sitede).

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=75

Keyifli forumlar dilerim...

--

Yalcın abi dişini sık 36 mesajın kalmış Gold üye olacaksın:)

Bunun KM si ile oynanma şamsı yok dimi :D

formlarda yıllardır yazıyoruz haala quıq sılver peugeot gibiyiz bi gti olamadık millet yeni geldi taktı 5 yıldızı platınıum üye :):) biz haala 3 yıldız...
şaka bii yana bu yıldızlar rütbeler ne nasıl neye göre bi yetkili açıklarsa bizde öğreniriz mesaj sayısımı aktiflikmi vallaha merak ediyorum
abi gir opelim eğlenceye orada onune gelen her konuya yaz bizim gibi 1 ayda işlem tamam :D yoksa sadece araclarla ilgili şeylere,teknik konulara yazarsan daha 8 sene beklersın :)

abi gir opelim eğlenceye orada onune gelen her konuya yaz bizim gibi 1 ayda işlem tamam :D yoksa sadece araclarla ilgili şeylere,teknik konulara yazarsan daha 8 sene beklersın :)

C.C hastanım haberin olsun :D:D 32 yaşındayım onun için rahat tavırlar sergileyebilirim :):)

Geri