ptt kargo laçkalığı

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
çinden ocak 22sinde ülkemize gelen ve istanbulda torbaya eklendi diye gözüken paketim bugün 3ü olmasına rağmen hala istanbuldan çıkamadı kimsede yardımcı olmuyor kime telefon etsem biraz bekleyin diyor ondan sonra sipariş verdiğim ürünler elime ulaştı bu hala yok takipte böyle yazıyor
yakın olanlar acaba gidip benim için sorabilir mi barkod numarası: RC061144105CN
1.Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
22/01/2014 11:23:02
2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
22/01/2014 15:46:08

http://www.aliexpress.com/item/HOT-Aluminum-Universal-10mm-D1-Spec-Engine-Oil-Catch-Tank-Round-Oil-Catch-Can/1181517122.html

Hiç bulaşmadım bulaşmam da...

Kargoda en iyi hizmet Yurtiçi.. Adamlar diğerlerine fark attı.. Hizmet muazzam

sen hala onun güncellenmesini beklerken kargo kapınada gelebilir dikkat edin :D

yurtdışından ücretsiz kargoda başka seçene malesef yok özellerde çok pahallı Fatih inş gelir ulan yürüyerek alıp gelseydim şimdiye arabaya montajını bitirmiştim:)

Ben kendim gittim aldım =) Hatta adamlar kuryede dedi dolapta çıktı. Dedim abi sizin birbirinizden haberiniz yok... Adam yan yan baktı sustu :D

mudanyaya gelince bende kendim gidip alıyorum biz yerlerişim yerinden 10 km uzaktayız ve bizim postacının gözü rahatsız olduğundan motosiklet ehliyeti alamıyor burayada yürüyerek gelmesi zor oluyor ondan gidip alırım ama bu gecikti sebebini biraz önce öğrendim pttnin sitesinde hala güncellenmemiş meğerse 1inde ukime gümrüğe gitmiş ürün başına bu taz olaylar gelen olursa aşağıdaki siteden takip edebilirler

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip?submit

dedim ben size :D
çinden silikon kılıf almıştım bir telefon vardı bende adamlar kargo elime ulaştı sitede hala torbada falan diyordu :D

bana ilk defa böyle oldu bu 26. siparişim ülkeye girdikten 3 gün sonra gidip pttden alıyordum şikayettede bulundum şimdi cevap gellmiş en geç 7 iş gününde cevap verilmesi planlanmaktadır diyor

Son düzenleme:
Geri