Polatalemdar Nickli Üyeye!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ya bu başlık kilitlenmesin çünkü cidden kafayı yicem. Eğere bu nickli üye benim sürekli karşılaştığım kişiyse harbiden artık gidip bi yüzyüze konuşacam.

Herkeze şöyle kısaca açıklıyim. Bundan 5-6 yıl önce ben sürekli polatalemdar nickiyle oyuna bağlanan birisiyle karşılaştım. Bu arada internetten counter oynuyordum. Onunla o gün konuştum ettim tamam. ama Counter oynarken o kadar server arasından yinede karşılaşıyoduk.

Neyse Aradan 1 sene geçti ben oyun değiştirdim. Başka bi oyuna girdim. Cossacks'dı sanrım oradan multiplayer oynamaya başladım yine bu nickli üyeyle karşılaştım sen o musun dedim oda evet benim dedi.

Tekrardan aradan uzunca bir süre geçti ben yine oyun değiştirdim. Tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle Knight Onlineda karşılaştık yada adını unuttuğum bir oyun var orada. Sen misin dedim hee benim dedi.

Eğer şimdide Opel forumunda karşılaştıysam yuh artık dicem. Hadi dünya küçük anladıkda internette mi küçük.

Şimdi Polatalemdar sana korkarak soruyorum kaç yaşındasın ve cidden sen o musun?

polat alemdar heryerde demek ki internet kurdu mübarek :D

amanın artık kaderiniz beraber yazılmış yapacak bişey yok :)

:):) o kim biliyomusunuz?

bizim meshur 307 hayranı
mematibaş vardıyaa hakkarili o işte:D

Burakkk senin adamın geldi:D

kampanayı söktürdünmü:)

vayy be ayrılmazsınız yani :D

Bundan 5-6 yıl önce ben sürekli polatalemdar nickiyle oyuna bağlanan birisiyle karşılaştım...

5 - 6 yıl oldumu KURTLAR VADİSİ çıkalı ?

Neyse konuyu dağıtmayalım, gerçekten ilginç ama...:eek:

Bende ilk başta samet'in söylediği şeyi düşündüm...Bakalım omu değilmi çıkar yakında...

Memati'ye selam söyle Polat...
Daha üyeliğini bile aktifleştirmeden dikkatimi çekmiştin zaten...

:kop:sen bulut ol elbet bir gün karşılaşırsınız polatla :D:D:D:D

:):) o kim biliyomusunuz?

bizim meshur 307 hayranı
mematibaş vardıyaa hakkarili o işte:D

Burakkk senin adamın geldi:D

kampanayı söktürdünmü:)

ya samet ben çok tırsıyorum gelemem pikniğe flan mazallah vururlar beni:)

Geri