Plakamızda neden "61" ya da "TS" takıntımız var?

honurbayraktar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

ilk olarak Trabzon'lu biri olarak neden hep plakamızda "61" ve(ya) "TS" ibareleri bulunmak zorunda. Özellikle Trabzon şehri dışında yaşayanlarda ?
kendim de dahil inanın tam nedenini bilmiyorum. Ama plakamda TS olmazsa olmaz gibime geliyor. Plakama baktıkça hoşuma gidiyor. Ama neden bilmiyorum. Tek bi sebebi yok heralde.
Benim gibi düşünüp, kendi içindeki bu memleket aşkını sorgulayan ve plakasında 61 ya da TS olan var mı?

Plakam = 38 TS 130
:rakir:

En yakın arkadaşım akçaabatlı, ligtv trabzonspor paketi var, arabanın iç dikiz aynada trabzonspor kuşu sallanır, trabzonspor deyince akan sular durur, bir plaka eksik, anlıyorum ne demek istediğinizi :D

arabamızı aldığımda plakası 34 ts ile başlıyordu :D babamda bende hasta fenerliyiz. ogs için plakayı sormuştu bana ts söyleyince o plaka acilen değişecek demişti :D

arabamızı aldığımda plakası 34 ts ile başlıyordu :D babamda bende hasta fenerliyiz. ogs için plakayı sormuştu bana ts söyleyince o plaka acilen değişecek demişti :D

fatih kardeş,

onu trabzonlu hasta birine rahatlıkla istediğin paraya okutabilirdin.
TS oldu mu gözümüz görmez hiçbir şeyi...
muhhaa:maden:

Ama bence farklı bir açıdanda bakmak lazım mesela aracımız TSi motor ise plakada TS olabilir :)

Buda benim bakış açım bilmem siz ne dersiniz

Adı kadir memleketi rize olan birinin arabasının plakası şöyleydi. 53 KDR 53 araba beyaz peugeot 306 dı. Nasıl ama :D

plaka çok önemli birşey değil ama biryerdede güzel birşey zamanında babamda clio vardı plakası 68 ES 029 du...sonunu gümüşhane almıştı(29)...
plakada insanın memleketinden simgelerin olması güzel birşey bence...

plaka göze hitap etmeli şuandada aracımda başı 07 sonu 07 olan plakam var...aracın plakası hoşuma gittiği için bu arabayı özellikle aldım...

konu ts ama memleket sevdasi heryerde.plakam dogdugum büyüdügüm yer Osmaniye.

eski aracımın plakasını hususi 55 xx 061 almıştım :)

Geri