plakadan boya silmek???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
plakamı bugun plakalıktan cıkardım. kenarlarını sildim ve puntoları kalınlaştırdım. lakin bi hata yaptım kurtulamıyorum.

kenar siyahlığı selulozik tinerle silerken bez bir miktar son rakamın uzerine deymiş hemen boyası yayıldı. sileyim nede olsa tiner elimde dedim bu sefer boyası iyice dağıldı :) ben bastırdıkca cıkmamakta direndi boya ve baktım plakanın uzerinde astar gibi bişey varmış onda delikler açılmaya basladı. ama boya duruyor. plakaya zarar vermeden nasıl cıkarırım bu boyayı? tiner hariç :)

Bir plakacıya gidip profesyonel yardım almanı tavsiye ederim, çünkü kurtarmak için göstereceğin her türlü çaba plakayı daha da beter hale getirecektir.

haydaaa. abi sağolasında ben zaten bıraktım :) 3-4 cm kare bi alan lekeli açık mavi tonda kaldı. plakayı taktım uzaktan belli olmuyor. ama onuda silecek bi silgi vs vardır diye düşünmüştüm. açıkcası tiner değdirmem bir daha

Selülozik tiner temizlik için tehlikelidir. Kimyasal yapısı nedeniyle hemen hemen her türlü boya üzerinde etkisini gösterir. O nedenle artık elinden amatörce bir şey gelmez :(.

hemen esnaflar odasına gıdıp ufak bır ucret karsılıgında tekrar yaptırabılırsınız..ben alırken soyledım kenarlara jelatın yaptılar damgayı wurduktan sonra cıkardım jelatını tam ıstedıgınız halde suan plakam..

hemen esnaflar odasına gıdıp ufak bır ucret karsılıgında tekrar yaptırabılırsınız..ben alırken soyledım kenarlara jelatın yaptılar damgayı wurduktan sonra cıkardım jelatını tam ıstedıgınız halde suan plakam..

esnaflar odası ne yapıyor? anlamadım?:confused:

pardon ya söforler odası :D

Geri