Plaka boyası asetat kalem siliniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
plaka fontunu kalınlaştırmak için kullandıgım asetatın silinmeye basladıgını gördüm. daha arac yıkama bile yapmadık. tekrar uzerinden gececegim ama yine silinirse boşa gidecek.

boya için ne oneririsiniz?

Bir daha asetatlı kalem kullanmamanı öneririm.

Bir daha asetatlı kalem kullanmamanı öneririm.

ne yapacagız ustad bunun için? burda yine bu uygulamayı yapan birisinin konusunda asetat denmişti. baska bişey varsa onu yapalım daha temiz olsun.

5 TL ye plaka kalınlaştırma yapıyorlar oto aksesuarcılar. hiç olmadı. Git bir boyacıya o halledi versin fazla tutacağını sanmıyorum

Aracı yıkatırken veya yağmurlu havalarda plakanın su ile temasını önlemek için, plakanın üzerine şeffaf vernik uygulaması yaptırabilirsin. Ama bence değmez, en kalıcı yol Murat'ın dediği gibi bir tabelacıdan yardım almaktır.

Bencede tabelacıya ugrayın hem zamanınızdan olmazsıınız hemde sınır olmassınız :)

Bencede tabelacıya ugrayın hem zamanınızdan olmazsıınız hemde sınır olmassınız :)

nasıl tabelacılar bunlar? reklamcılar mı?

benım özel plakacım var bu işi yapıyor seyyar benımkını sellozık boya ıle yaptı 2 senedır cıkma falan bırsey olmadı ılk gunkı gıbı kalemle falan ugrasmayın cıkar ve reklamcıda yaptırdım plaka kalınlaştırma ışlemını bana dedigi yaparım ama cıkar garantısı yok gercektende oyle bır gun unuttum arabayı yıkkattım plaka sayılar rakamlar dökuldu ya yapışma yaptırcanız yada benım gıbı sellözık boya ıle yazdırcanız garantı vercek
benım yaptırdıgım uygulama bırtanesı 2sene evvell
sonrakı işlem plakaciyi bulduk cep arayırak cagırdık sag olsun geldı haci abi:D
plakayı sellozık tınerle sıldı kople temızledi
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

boyandıktan sonraki hali
:D

bende plakaları yeni aldığım zaman plaka basılan yerde şöförler cemiyetinde kalın yazı yaptırmıştım 10 lira mı neydi... etrafındaki çercevenin boyasınıda sildi... app görünümlü bir plaka oldu 1-2 senedir de en ufak deformasyon olmadı.... bu işi reklamcılar-tabelacılar da yaparlar...el beceriniz varsa sizde yapabilirsiniz 250 gr siyah yağlı boya + kağıt bant + tiner.....:)

Geri