Pkk nın magra yazısı ...

Ayrıca bordo bereliler dünyada "güven atışı eğitimi" alan tek birlik. Nedir bu güven atışı?

Alıntı:
-iki adet bordo bereli karşı karşıya geçer.
-ilk önce ikiliden birisi başının üzerinde kitap büyüklüğünde bir hedef tutar.
-diğer bordo bereli iki elinde iki tabancayla yürüyerek o hedefe gerçek mermilerle ateş eder.
-yolun yarısına geldiğinde arkasını dönüp, tabancaları bacaklarının arasından hedefe doğru sıkmaya devam eder.
mermiler bitince roller değişir, bu kez ateş eden kişi hedefi tutar, atış sırası diğerine gelir.
bu eğitim hergün yapılır.

:alkis:

Ayrıca bordo bereliler dünyada "güven atışı eğitimi" alan tek birlik. Nedir bu güven atışı?

Alıntı:
-diğer bordo bereli iki elinde iki tabancayla yürüyerek o hedefe gerçek mermilerle ateş eder.
-yolun yarısına geldiğinde arkasını dönüp, tabancaları bacaklarının arasından hedefe doğru sıkmaya devam eder.
mermiler bitince roller değişir, bu kez ateş eden kişi hedefi tutar, atış sırası diğerine gelir.

bunlara inanasim gelmiyor nedeni ise o kadr zor egitimlerden geçmis insanlar herhangi bir kaza kursununa kaza gitsin diye yetistirilmiyor bence.Onlar gercekten bu milletin incileri gerçi onlari yetistiren dünyada esi olmayan subaylar1 hapse atan, uzaklastirmak ve bordo berelileri bitirmek isteyen hainler var ama onlarinda sonu bu pkkli serefsizler gibi gelecektir.

bu yazıyı 5 yıl öncede görmüştüm halada var bilgisayarımda;)

ihanetin bedeli büyük olur her zaman. öylede olmuştur zaten şuan osmanlıya ihanet eden bütün kendini bilmez kabilelerin burnu yerde sürünüyor.

Alıntı:

sıfır hata

bir gün hepsinin soyu kuruyacak

Geri