pist arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emiiir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emiiir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar...
arkadaşlar,sanırım biraz abartılı bi başlık oldu ama işin aslını açıklayayım.
istanbulda bildiğiniz böyle kendi arabanızla gidip amatörce hız yapıp kaydırma falan denyebileceğiniz bi pist yada açık alan varmı diye sormak istiyorum.

arada şeytana uymak gerekiyo rahatlamak için ve bunu sokaklarda yapmak hiç hoş değil.

umarım vardır..teşekkürler herkese

selamlar...
arkadaşlar,sanırım biraz abartılı bi başlık oldu ama işin aslını açıklayayım.
istanbulda bildiğiniz böyle kendi arabanızla gidip amatörce hız yapıp kaydırma falan denyebileceğiniz bi pist yada açık alan varmı diye sormak istiyorum. arada şeytana uymak gerekiyo rahatlamak için ve bunu sokaklarda yapmak hiç hoş değil.

umarım vardır..teşekkürler herkese
Arabanda gerekli tadilat varmı? Kaydırmada doz aşılırsa tehlikeli olur. Eski rallicilerin kurduğu ileri sürüş tekniklerinin verildiği yerlerin kullandıkları pistler var. Onlarla irtibata geçersen yardımcı olurlar.

sabiha gökçen havaalanının orada var. volkan ışık'ın kursu da orada hatta.

bizim otopark var saati 50 den kiralarım saati 50 yi duyunca yöneticide hayır demez:D

otopark haaa... güzel fikir ancak saatini 50 ytl tutacağın yer varmı hemde istanbul gibi bi yerde

otobana çık :D

pist var ...bizim komşunun kedisi yavruladı ama olur mu bilmem..gibi biğrenç bir espiri yapmam tabi, konu ile alakasız ama bir ara Türkçe dersine girmiştim bir okuma parçasının bilinmeyen kelimeleri arasında PİST kelimesi vardı ve öğrencinin biri 'mutfağımıza giren kediye pist dedim' diye bir örnek cümle vermişti çok gülmüştüm..konu ile alakasız ama aklıma geldi paylaşayım istedim..affınıza sığınarak..

12- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.
dikkat :)

Geri