Pis Koku

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azzylmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azzylmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben Roadrunner, benim sorunum şu; Aracım üç yıllık (Yeni Astra), vites yükseltirken veya düşürürken arabanın içine giren pis koku rahatsızlık veriyor. Devirli (2500-3000 motor devrinde) kullandığımı düşünüyorum.
Bu kokunun nedeni; "motorun zorlanması dediler. Filtrelerini değiştirirsen koku içeriye girmez ama bu koku her araçta olur." dediler.
Bu bilgi doğru mu? Farklı bir fikri olan var mı?

ben uzun yolda fark ettim o kokuyu dediğin gibi pis bi koku ama pek önemsemedim seninde dediğin gibi motor zorlanmıştır diye düşünüp yoluma devam ettim arabada sorun yok bazen yine gelir arada sırada koku özellikle sıcak havalarda yolculuk esnasında başıma geldi çünkü

Yılmaz 85 arkadaşım, ben arabada sigara bile içmem ve içirmem beni de arabada bulunanları da rahatsız ediyor. Bu konunun üzerine daha fazla gideceğim. Teknik servisteki yazıları iyice okuyacağım. O zaman daha ayrıntılı bilgiler edinebilirim belki. İlgine teşekkürler. Keyifli sürüşler.
azzylmaz

klima açıkken klimada koku yapabiliyor.klima açıkken mi koku geliyor?

Klima ayrı konu o da ses yapıyor. Özellikle ilk çalıştırırken (1. kademede) ses gitsin diye servise götürdüm. Araştırma nerdeeee. Klima gazını değiştirdiler. Ses yine devam ediyor. Pis kokunun nedeni olarak klima açıkken de kapalıyken de o koku geliyor galiba. Tam dikkat etmedim. Dikkat edeceğim.

Geri