1 Ocak 2010 #1 ardahanli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2009 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 pioneer marka multi medya player almak istiyorum ama menu de sadece ingiliz ce ve rusca dille ri var,turkc e yukley ebilirmi yim yuklesem calisirmi Ekli dosyalar PIONEER-AVH-P3100DVD.webp 2.9 KB · Görüntüleme: 63
pioneer marka multi medya player almak istiyorum ama menu de sadece ingiliz ce ve rusca dille ri var,turkc e yukley ebilirmi yim yuklesem calisirmi
1 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #2 ardahanli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2009 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 pioneer marka multi medya player almak istiyorum ama menu de sadece ingilizce ve rusca dilleri var, turkce yukleyebilirmiyim, yuklenirse calisirmi ?
pioneer marka multi medya player almak istiyorum ama menu de sadece ingilizce ve rusca dilleri var, turkce yukleyebilirmiyim, yuklenirse calisirmi ?
1 Ocak 2010 #3 Vectrali Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 1,814 Tepkime puanı 0 Puanları 0 program cd sinde olması lazım :S
2 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #4 ardahanli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2009 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onu iste kesin ogrenmek lazim yoksa elimizde kalir
4 Ocak 2010 #5 ahmetusta61 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Nis 2007 Mesajlar 56 Tepkime puanı 0 Puanları 0 türkçe hiçbirzaman olmadıkı
4 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #6 ardahanli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2009 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 usta simdi alirsam o cihazi turkce olmazmi biraz arastidim ama internette turkce purogrami vardi indirip yuklemek gerekiyo ama calisirmi bilmiyorum
usta simdi alirsam o cihazi turkce olmazmi biraz arastidim ama internette turkce purogrami vardi indirip yuklemek gerekiyo ama calisirmi bilmiyorum