petrol ofisi v-max

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arctech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar. 2007 astra 1.3 cdti icin petrol ofisinin gelistirdiğini öne sürdüğü v-max euro dizel yakıt aldım. Normalde opet eurodizel kullanıyordum ama bu yakıttan cok memnum kaldım. aranızda baska kullanan var mı? sizlerle paylaşmak istedim

yarın yakıt alacaktım bende bir deniyeyim, peki fiyatı prodizelden farklı mı?

ben sürekli bp den ultimate diesel alıyorum. dierlerini fazla denemedim ama memnunum.opetten bi kaç kere aldım ama sanki bp biraz daha iyi gibi opetten. eger bildiğiniz gercekten yakıtı iyi olan bi firma varsa bunu paylaşmamız bütün forum halkı için faydalı olur.

aracımı aldığımdan beri(yarın 1 yıllık oluyor) 3-4 kez opet dışında hep petrol ofisinden yakıtımı aldım.çok memnunum.2 seferdir de v-max lı yakıt aldım.sanki aracım daha seri oldu gibi geldi bana.belki de psikolojik bilemiyorum.ama v-max yada değil ben memnunum.şiddetle tavsiye ederim.

15 senedir istanbulda araç kullanıyorum.eğer benzinli aracınız varsa kesinlikle shell den alın.ama dizelse eğer petrol ofisi yada opet başka yerden almayın bence.

Petrol ofisinin benzinide güzeldir ben ilk defa aldım bugünlerde iyi derecede bi performans artışı hissettim benzinde sanki ekstra bi katkı varmış gibime geldi birde buna ek olarak biraz fazla yaktım ama çok güzel gidiyodu araba arabayı tıka basa doldurup bide öyle denedim sonuç mükemmel boş halinden farkı yoktu oldukça performanslıydı

daha oncekı arabam ıcın de petrol ofısınden benzın alıyordum. o zaman da cok memnundum sımdı de. ama sunu vurgulamak gereklı ne kadar petrol ofısı veya dıger yakıt ıstasyonlarının yakıtları cok ıyı desek de bu aslında ıstasyondan ıstasyona degısıklık gosterıyor. cunku onemlı olan rafınerıden gelen yakıtın kalıtesını korumak ıcın yakıt depoalrının perıyodık temızlıgını yapmak kotu nıyetlı olarak yakıt mıktarını artırmak ıcın ıcıne su veya herhangı bır kımyasal katmamıs olmaları. ornegın ankarada ıstanbul yolu A.O.Ç. kavsagındakı opetten aldıgım yakıt yuzunden bırgun yolda tum gostergelerım 0 landı ve tum elektronık uyarılar yandı. devır ve km saatım calısmadı. servıse goturdugumde yakıt ıcerısındekı pıslık veya yabancı maddeler bu tur sorunlara yol acar dedıler. bu nedenle su anda ozellıkle jandarma vakfına aıt olan batıkent yakınlarındakı petrol ofısınden veya buyuk ıstasyonlardan yakıt alıyorum. zorunda kaldıgım durumlarda ıse ben de po dan sonra bp nın kent merkezlerındekı veya buyuk ıstasyonlarınan yakıt almaya dıkkat edıyorum. 3 gundur v-max euro dızel kullanıyorum cok memnum kaldım. ustelık fıyatı normal euro dızel ıle aynı. po artık tum yakıtlarını bu yenı yakıt turune cevırmıs artık eskı euro dızel satmıyorlar. umarım sızler de memnun kalırsınız

bp en iyisiderim. üstelik 97 oktan daha iyi. 95 oktan aldığımda araç hantallaşıyor. üstelik çok yakıyor.

arkadaşlar bende hep bp 95 oktan alırdım bu vmax 95 oktan aldım. cidden çekiş çok güsel oldu

v-max hoşuma gitti benim. çekiş arttı

Geri