Arkadaslar bilgilendirme amacli yaziyorum..2017 1.6cdti elite aracim var.nisan ayinda aractan cekisten dusme devir dengesizligi sonuc olarak motor arizasi lambasini surekli yanmasi sikayetiyle yetkili servis diye pendik opel atmye gittim.servisteki ark.lar turbonuz revizyon olacak dediler revizyon yapildi.2bin tl aldilar.ayni ariza sebebiyle gene oraya gittim.2.kez turboyu revizyon yaptilar ayni arizayi gene verdi.3.kez busefer escape valfini degistiler.ariza gene gecmeyince opel turkiyeye yazdim.2.ve 3 islemden para almadilar.sisteme bile girmemisler gozukmesin diye becerisizlikleri.Ukala pendik atm calisanlari bana ariza olursa bir daha gelme diyenler aracimi cagirdilar ama sizde usta yok.aracimdaki arizayi bulamiyorsunuz deyip reddetim.kartaldaki opel servisi 1 aydir bulunamayan yapilamayan arizayi 3 saatte selenoid valf diyip tamir etti ve sorun cozuldu.700 tlye.isin trajik kismi burada opel turkiyeye bosuna benim turbomu soktunuz 4 kere aracim yetkili servise girdi revizyon parami geri istiyom dedim 1 hafta konuyu incelediler.verdikleri karar dogruymus.yani ariza bulunana kadar yapilan her islemden para alma haklari varmis.Betim tugran diye bi kadin soyledi..opel turkiyeyi yurt disina opel atmyide tuketici hakem heyetine sikayet ettim.Opelin servisi zayif derler inanmazdim ama opel kullanacaksaniz vida degisimi icin pendiktekinden gecmeyin usta falan yok orada.selamlar