Park sensörü düğmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turbonet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turbonet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar park ön arka park sensörü almak üzereyim ama önce yapmak istediğim birşey var. Sport ve cosmolarda olan park sensörü düğmesinden taktırmak istiyorum. O butonu nasıl bulabilirim. Komple konsolu mu almak gerekiyor. Eğer butonu alabilirsem elektirkçiye normal standart park sensörünün devresine taktıracağım. Bu şekilde ön parklarda devamlı aktif olmayacak ve birazda orjinal havası katacak  ;D

Ynt: Park sensörü düğmesi

turbonet link' Alıntı:
Arkadaşlar park ön arka park sensörü almak üzereyim ama önce yapmak istediğim birşey var. Sport ve cosmolarda olan park sensörü düğmesinden taktırmak istiyorum. O butonu nasıl bulabilirim. Komple konsolu mu almak gerekiyor. Eğer butonu alabilirsem elektirkçiye normal standart park sensörünün devresine taktıracağım. Bu şekilde ön parklarda devamlı aktif olmayacak ve birazda orjinal havası katacak  ;D
O düğmeyi servislerden tedarik edebilirsiniz.

odak servis ile görüşün Çağrı Bey veya Tarık Bey yardımcı olur, ben onlara sport opc tuşu sormuştum bulmuşlardı.

Tamamdır tşk ettim. Odakla çözerim o zaman. Düşündüğüm senaryoyu uygulayabilirim değil mi? Acaba düşündüğümü uygulayan varmıdır? Düğmeyi aldıktan sonra elimde patlar mı?

Bana uygulanabilir gibi geliyor.

Bence odak'a gidin hem düğmeyi sorun hem de kafanızdaki uygulamayı orada yaptırın.

turbonet link' Alıntı:
Tamamdır tşk ettim. Odakla çözerim o zaman. Düşündüğüm senaryoyu uygulayabilirim değil mi? Acaba düşündüğümü uygulayan varmıdır? Düğmeyi aldıktan sonra elimde patlar mı?
Doğan (GNSPower) arka park sensorleri için yapmıştı sanırım onunla bir görüş, konusu şu:
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=13273.0

o düğme normal bildiğimiz devre aç kapa anahtarlardan değil. araya ikinci bir devre eklemeden kullanamazsınız

special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah

firstemperor link' Alıntı:
odak servis ile görüşün Çağrı Bey veya Tarık Bey yardımcı olur, ben onlara sport opc tuşu sormuştum bulmuşlardı.

Üstat sport ve opc tuşuna ne fiyat istemişlerdi peki ?

Geri