park parası, önemli !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orcinus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçenlerde trt de alan razı satan razı prog.nı izliyordum. anlatılan şey ilginçti. neresi olursa olsun, yarım saate kadar ücret alınamazmış kanunen! ve şu tavsiye edildi. para istenirse hiç tartışmayın, kanunu hatırlatın hala öde diyorlarsa giriş çıkış saatinizi ve para ödediğinizi belirten fişi isteyin. fişi tüketici hakem heyetine verin. bu işlemi 5 kişi yaparsa, yani 5 kez haksız yere para alınırsa o kurumun otopark işletmesini yürüten firmaya hem para cezası kesiliyor hem de işletme hakkı geri alınıyormuş. adam 5X5=25 ytl için trilyonlardan vazgeçermi diye de sordular. kurum farketmiyormuş arkadaşlar. hastane, postane, otogar vs. bilgilerinize

teşekkürler bilgi için. ama uyan kurum veya otopark bence hiç yok

Aksaray, Afyon Ve Kütahyada Ki Arac Kullanicilari Dikkatle Okuyun. özçifçi Hükümdarligina Direnişe Geçelim Hadi. Gerçi Ben çoktan Geçtim. Park Parasi Vermiyorum Da ... :D:D:D:D

Gecen gün yanlışlıkla Karum otoparkına girdim.

8 YTL:eek: :eek:

1 saatlik ücret...

yuhh dedim işimi bitirip 5 dak. kala cıktım...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi
İstanbulun BÜTÜN ANA CADDELERİNDEKİ "Park Yapılmaz" tabelalarını söküp, "İSPARK" Tabelası koyarak oluşturmuş olduğu CADDE ÜZERİ PARK YERLERİ de buna dahil mi?

yani belediyeden alınırsa CADDE ÜZERİNDEKİ PARK YERİ ni kim işletecek?
veya BELEDİYEDEN ALINAN bu park yerini "HANGİ KURUM" kime devredecek...

Çok mu soru sordum acaba :D

Ayni uygulamayı Aydın belediyeside yapmış.

bizim burdada yol kenarları özele devredildi. basınada 10-15 cocuk koymuş. ama dun baktımkı bu otopar satlıktır yazıyor:) anlasılan baş edemediler:D

en güzeli bizim burda park metre :D fişin zamanı dolunca görevli parayı atıo sende parasını weriyosun okadar

memlekette otopark mafyaları hüküm sürerken,bu tür uygulamaların sonuç vereceğine inanmıyorum.5 lira için canımızdan olmayalım sonra.
paylaşım için teşekkürler.

Geri