P1125 Hatası !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan action02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

action02

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 120 Km hızla Giderken aniden arıza lambası yanıp,çekiş düştü.Manuel olrak hata kodu P1125 olarak okudum.25-30 dkk durdukdan sonra problem kalmadı .Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ...

Bende Göremedim listede yok.Bu problemi yaşayan başka arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Sorun şöylemi oldu:

120 le giderken vites kücültüldü ve motor kompresöre bindi ve daha sonra , arac hantallastı ve 5.vıtesde bıle 120yı gecemez oldu, durum bu mudur hocam yoksa farklımı oldu ?

Öncelikle vites düşürmedim.Zaten yol düzdü.Aracın hantallaştığı doğru ama tkrar aynı hıza çıkmaya cesaret edemedim.25-30 dkk bekledikden sonra hiçbirşey yokmuş gibi devam ettim.110 km ye kadar cıktım bir şey olmadı.Bunu neden yapmış olabilir.Arabanın bazı parçalarını değiştirdim(Turbo,SilindirKapagı,Exantirik).Bunlarla bir alakası olabilirmi?

Onlarla alakası olacagını sanmıyorum cunku oyle bır durum olsa yanı hızınızı yavaslatıpda gıdemessınız , turbo ekzantrık felan bunlar zaten motor demek, benim basımada buna benzer bır durum gelmıstı vaktinde.... 140 la gıderken 5.vıtesde onumde araba fren yaptı bende aynı anda fren ve vıtes dusurdum motor kompresöre bindi sonrada 6.vıtesde bıle 120ı gecemedı kapatıp calıstırdıkdan sonra duzeldi sonra ... Belki dedim aynı durum ollmustur sızede ama öle görünmüyor...

Bizim bu arazı kodlarını makineye bağlamadan silmenin yolu yok mu?

vardı onun bır seklı bızım bu forumda bır tusa basılı tutarak sılınıyor dıyorlardı arastırmak lazım...

op-com diye bir cihazdan bahsediyorlar.Bana araca her hangi bi cihaz bağlamadan silmenin yolu lazım :)

Bazıları akü bağlantısını 15 dkk kesmenin işe yaradıgını,arızaları sildigini söylüyorlar.

Geri