özelleştirme

mustafa57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bildiğiniz gibi tedaş bölge bölge 21 şirkete ayrıldı. ve bizim bulunduğumuz bölge olan YEŞİLIRMAK EDAŞ Çalık grubuna satıldı. Muhtemelen mart-nisan gibi devri olacak. Ben tedaşta memur (Elektrik teknikeri) olarak çalışıyorum. Yılbaşından sonra başka resmi daireye geçiş hakkım var. Sizce hangi resmi daireye geçeyim. Formumuzda başka kurumlarda memur olarak çalışan arkadaşlar kurumlarında elektrik teknikeri ne iş yapar, kaç para alır,çalışma şartları nasıldır vs. genel bilgi verirseler sevinirim . Diğer kurumlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ben şimdilik SGK, Sanayi Ticaret, Orman bunları düşünüyorum

usta beledıyeye gır eger alıyolarsa bole sınop buyuksehır beledıyesı varsa ona yada ılce beledıyelere emın ol cok cokta rahat olursun...

sinop küçük şehir. belediyelerin fazla geliri yok maaş alma sıkıntısı olmazmı? ya karar vermesi çok zor.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi tedaş bölge bölge 21 şirkete ayrıldı. ve bizim bulunduğumuz bölge olan YEŞİLIRMAK EDAŞ Çalık grubuna satıldı. Muhtemelen mart-nisan gibi devri olacak. Ben tedaşta memur (Elektrik teknikeri) olarak çalışıyorum. Yılbaşından sonra başka resmi daireye geçiş hakkım var. Sizce hangi resmi daireye geçeyim. Formumuzda başka kurumlarda memur olarak çalışan arkadaşlar kurumlarında elektrik teknikeri ne iş yapar, kaç para alır,çalışma şartları nasıldır vs. genel bilgi verirseler sevinirim . Diğer kurumlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ben şimdilik SGK, Sanayi Ticaret, Orman bunları düşünüyorum
ben telekomdan milli eğitime geçtim.hepsi rahat kurumlar rahat edersin.

tarım bakanlığına geç derim.rahattır.

ben telekomdan milli eğitime geçtim.hepsi rahat kurumlar rahat edersin.
teşekkürler kader arkadaşım. geçtiğin kurumda seni kabüllenmeleri zor oluyor diyorlar. Tabiri caizse dışlıyorlarmış, 2. sınıf personel gibi görüyorlarmış.

yokmu başka fikri olan

ıyıde usta sen kadrolusun sonucnda maasın gelır yanı devletten nıye sıkıntı olsun kı

Milli Eğitim olabilir. Dışlanma insanın yapısına bağlı bir şey. Sosyal becerisi ve zekası olan işini de iyi yapan adam her yerde kendini kabullendirir. MEB'de o dışlamayı görmedim ben. Çünkü her zaman her yerde birileri gelir birileri gider sürekli bir sirkülason vardır. Birkaç yıl içinde çalıştığın kurumun gediklisi olursun. Endişen olmasın. MEB'de memurluk bence iyidir.

Arkadaşlar henüz resmiyet kazanmasada, Sinop saglık İl Müdürlüğüne atamam oldu. İnşaallah hayırlı olur benim için. Sağlıkta elektrik teknikerinin maaşı ne kadar acaba (dönersermaye ve diger ek gelirler dahil)

Geri