Özel plaka çıkarmak

TDulgerci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Su sıralar astra araç arıyorum bulduğumda ilk işim plakasını değiştirmek olucak.

35 TLG xx gibi ama bir sorun var tlg plaka torbalı ilçesine kayıtlıymış ben karabağlarda ikamet ediyorum bi şekilde bu plakayı alabilme durumum varmıdır ? Yada nasıl alabilirim ?

Genelde istediğin plaka için bağış yapıyosun sonra makbuzla beraber gidiyosun karakola adam orda istediğin plakayı veriyo diye biliyorum.

Tolga ben de muzdaribim bu konudan böyle bi plaka yok malesef :)
Olsaydı plaka için de ikameti torbalıya taşıman gerekir. Başka türlü olmaz.

hangi ilçeden plaka almak istiyorsanız, o ilçede ikamet etme zorunluluğunuz var...

masraf çok gelmeyecekse ikinci alternatif ; aracı o ilçede ikamet eden arkadaşınız alacak, sonra TLG plakasını alıp , aracı size tekrar satacak.

100-200 TL bağış talep edebilirler. belki de hiç etmezler...ama İstanbulda bağış vermeden plaka almak zor.

100-200 falan ise bağış verebiliirim tek sorun ikamet sanırım :(

Ayrıca tlg plaka var ya görmüştüm ben :D

tlg olmasının imkanı yok sorguladım hiç tlg yok :)

tlg olmasının imkanı yok sorguladım hiç tlg yok :)

Yanlış görmüşüm o zaman ben :D Mecbur TD yaptırmak için uğraşcaz o zaman eski arabanın plakasınıda TD yaptırmıstık ama ben ilgilenmemiştim bilgim yok yani nasıl yapıldığına

Takip edilecek yol aynen Hadi arkadaşımızın dediği gibi olacak. Geçenlerde İzmir'de bir arkadaş bu yolla plakasını değiştirdi, ama ondan istenen bağış miktarı 500 TL. imiş.

500 çok büyük rakam. 150 Tl gibi bir rakam olsa neyse :)
Aklıma geldi.İzmirde gariptir F** G** serileri yok neden acaba?

Geri