Otoyoldaki Azgın Teke :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün E5 te ilerliyorum yanımdan son sürat bir WV beatle peşinden bir dodge nitro son sürat geçti dikkat ettiğimde beatle nin içinde 20 larinde bir bayan arkasındaki nitroda 50 li yaşlarda bi teke onu takip ediyor ben rahat dururmuyum şunlarla biraz oynayayım dedim düştüm peşlerine.WV ile nitro nun arasına iki defa girdim yolu kapattım sağımdaki yada solumdaki araçlar şerit değiştirince bir şekilde nitro kurtuldu düştü peşine.Ben tekrar peşlerine düştüm tam yol ayrımlarının bittiği noktada bir daldım aralarına beatle o sırada kayboldu gitti herif arkamda kalınca kudurdu sellektör falan hiç umursamadım sonra yanıma geldi ters ters bakıp el kol hareketi yaparken açtım camı elimle dur sağa çek işareti yaptım el kol hareketini kesti bastı gitti bi baktım bir yol ayrımından içeri girdi :D Adama sanırım hayatının en büyük kötülüğünü yaptım :D Tekrar gaza asıldım bu sefer wv i yakaladım sol şeritten yavaşça yanına sokulduğumda dönüp gülüyodu yaptığım çakallığı anladı :D Ama benim ondan daha önemli işlerim vardı, değer verdiğim bir dostum kalp krizi geçirdiği için benim için çok daha önemliydi ve onun yanına gittim :D Şu cebinde para var diye her boku yiyebileceğini sanan azgın tekelerle oyuncak gibi oynamaya bayılıyorum :D Ben bu 5.20 yi seviyorum sanırım :D GTİ ler gibi otoyolda istediğini yapabiliyosun :D

haha :D
İyi yapmışsınız, bu gece uyuyamaz artık o teke :D

5.20 benim sevdiğim araçlardır...otomatik ne kadar zevkli bir makine...

bırde turbo dızelse tadından yenmez babamda 5,28 vardıı yerınden zıplayısıyla dıreksıyonun elımden kacısı bır olyordu :D

Geri