Otopratik hakkında..

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İŞ Bankası sağolsun kampanyalarından mahrum bırakmıyo bizi.
Vergisini karttan ödeyene Otopratikten ücretsiz check up + cam suyu + buz kazıyıcı kampanyası var bu ara.
Normalde de karttan ödediğim için, bugün canım sıkıldı öyle bi göstereyim dedim arabayı, hem cam suyumda bitmişti :D Dertsiz başına dert açar check-up söylentilerine aldırış etmeden bastım gittim, önceki gittiğimde lastikler yenilenecek, fren balata değişecek, sis farı yanmıyor vs dediler 1400 tl hesap çıkarmışlardı... :D

Bu sefer lastikler ve frenler değiştirilmiş durumda gittim, resmen masraf çıkaracak yer aradılar arabada en son ön amörtisörler terlemiş, yakın zamanda ses yapar, Monreo marka 325 tl'ye değiştiririz ön amortisörleri dediler, ama tabiki o kazıkçılara yaptırmayacağım :D

normal bakım fiyatları ne kadar acaba

abi adamlar nerden para kazancak tabi değişcek parça bulurlar :D hiçbişey bulamazsa lastiğin ömrü bitmiş derler :) ama cam suyu buz kazıyıcı iyiymiş bende mi yapsam

zaten önceki gittiğimde 4 lastik + full balatalar diyip 950 tl hesap çıkardılar... Lastikler lassa imiş, 150 tlymiş..
Ben naptım? Gittim 120 TL'den 4 tane Petlas aldım + Bosch marka fren balatalarını 130 tl'ye alıp tanıdık arkadaşa bedavaya taktırdım = 480+130= 610 liraya kapattım...
Otopratik 950 demişti ;)

Geri