Otopark Mafyasi- Yeni Gelişme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arsivci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7382

KONUNUN BAŞLANGICI YUKARIDAKİ MUHABBETTEDİR.

....

7 GÜNDÜR YAN SOKAĞA KOYUYORDUM C.TESİ AKŞAMI EVİMİN ÖNÜNE KOYDUM. VE YENİ MANAZARA BU RESİMDEN İBARETTİR.

http://img392.imageshack.us/img392/8954/halipurmelalmq6.jpg

POLİS;KİM YAPTI?
BEN; BU OTOPARKÇILAR!
POLİS; GÖRDÜNMÜ?
BEN; HAYIR!
POLİS;ŞİKAYETÇİMİSİN, ŞİKAYETÇİ İSEN ALIP GÖTÜREYİM KARAKOLDA YÜZLEŞİN!!!!
BEN; SEN BU SUÇTAN VAZİFE ÇIKARIP(HATTA VAZİFENİ YAPIP) SORUMLULARI ARAMADIKTAN, BUNA KİMİN ZARAR VERECEĞİNİ BİLDİĞİN HALDE, BENİ BU İTLERLE KARŞI KARŞIYA GETİRDİKTEN SONRA BEN NE YAPAYIM SENİ ÇEK ARABINI GİT YARALAMA VE ÖLÜM OLDUĞUNDA GEL OLURMU?
POLİS; ......
BEN; TUT TUTANAĞINI GİT, HESABI OĞLUMU BİRAZ DAHA BÜYÜTTÜKTEN BANA İHTİYACI KALMADIKTAN SONRA ALIRIM.
POLİS; BU ÜLKEDE ÖYLE ABİ...
...
...
...
AKŞAM SAATLERİ 3 TANE JİP İÇİ DOLU ADAM BEKLEŞTİLER..
SANIYORUM ADAM GETİRECEĞİMİ SANDILAR.

SALI GÜNÜ SAVCILIĞA GİDİLİP GEREKLİ ŞİKAYETLERDE BULUNULDUKTAN SONRADA BİŞEY DEĞİŞECEĞİNİ SANMIYORUM. ...
SADECE DUALARIMA AMİN DEMENİZİ DİLİYORUM.

BU ARADA CORSA C YAN AYNALAR:) BULUNURMU?

yan aynalar ne iş abii??

bu arada aminnnnnnnn:)

şerefsiz adamlar.millet yolunu bulmuş herkes mafya olmuş.:mad:
poliste devlette uyusun dursun .anca öle arabanın içinden olaya bakarlar.
:mad:

kasko var diyordun...

abi geçmiş olsun ne diyelim....

inşallah daha kötü bi duruma gelmez...AMİN...

hocam bunlarla uğraşmak için pisikopat olacaksın ailen vs. kimse olmayacak dağıtacaksın hepsini belki yaklanır içeride yatarsın ama başkalarının hayır duasını alırsın Türkiye deki kanunlar insanı bu yönde hareket etmeye itiyor yazık çok geçmiş olsun daha kötüsünüde yapabilirlerdi ama ne değişiyor ki bi ifade alıyorlar ondan sonra tekrar dışarı salıveriyorlar

geçmiş olsun.

Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Onlar şimdi alacağın rövanşın beklentisi içindeler. Bulunduğun yerde kaldırım mafyasıda var.Yaldız inşaatın yanındaki büfe kaldırım sanki tapulu malı gibi demir parmaklıklarla çevirmiş kabul edilecek birdurum değil . kendilerini mafya bozuntuları kabul ettirmeye çalışanlardan çok görevini yapmayanlarda şuçlu ve bu suçun ortaklarıdır. Emniyetin istihbaratı sanki bilmiyor. Biliyorda görmemezlikten geliyor. Savcılığa veraceğin dilekçenin tekrarında faydası olur. ALLAH yardımcın olsun.:( :(

çok geçmiş olsun
insanın arabayla üstlerinden geçmek geliyo:mad:

yazık çok üzüldüm ve sinirlendimm

it herifler

gelen mala gelsin canın sagolsun abi pes etme yine bırak arabanı bence ama sen bilirsin

Daha önceki konuşmalarımızda savcılık a dilekçe önermiştim, vakit bulup verebilmişmiydin? eger verdiysen şimdi çok işine yarayacak

çok geçmiş olsun.

Geri