otomatik vites kaç saniyede vites

AHMETKARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var otomatik vites 96 model vectra b 2,0 cd aracım kaç saniyede vites değiştiriyor?

kullanmadan kullanmaya fark eder ölçemezsin devir ile alakalı devir aralıkları

o belli olmaz devrine bağlı...

benim dikkatimi şu çekti bazen hızlı kullanıyorum yani bağırtıyorum geçişleri hissediyorum. bazen de yavaş kullanıyorum geçtiğini hiç hissetmiyorum bilgiyasardan anlıyorum vitesli arabaya göre daha çabuk geçiyor

teknolojı gelıstı artık. bırde 70 li yılların otomatıklerını kullan aradakı farkı göreceksın

benim dikkatimi şu çekti bazen hızlı kullanıyorum yani bağırtıyorum geçişleri hissediyorum. bazen de yavaş kullanıyorum geçtiğini hiç hissetmiyorum bilgiyasardan anlıyorum vitesli arabaya göre daha çabuk geçiyor

doğrudur. otomatik vites manuel e göre daha çabuk vites atar istediğin gibi bağırtamazsın...o yüzden spor arabalr veya ralli arabaları otomatik olmaz çünkü oto. vites hız için değil, konfor ve yakıt için kullanılır:)

devirle alakalı diye biliyorum

devirle alakalı olarak vites artıyor. yani duruma göre değişiyor.

gaz pedalına herzaman yumuşak basarsan vites geçişlerini hiçbir zaman hissetmezsin.en uygun olanıda budur hem yakıtı etkilemez hemde harareti yükseltmez.

1.1 barda 270 beygir veren otomatik nissanla 280 beygir subaru kalkış yapıyor nissan otomatik devamlı ayak gazda olduğundan turbo devamlı dolu konumda ve vites değişimleri otomatik olduğundan zaman kaybı daha az subaru kalkıyor burun önde arayı açıyor ne zaman vites değiştirdi nissan yakalayıp kafayı öne uzatıyor subaru turboyu doldurana kadar nissan önde subaru rede doğru gene arayı açmaya başlıyor fakat vites değiştiği anda nissan yanında bitiyor ve burnunu öne uzatıyor bu böyle yarış sonuna kadar gidiyor.

Geri