Otomatik Vites Arabaya Lpg Takılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alibasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alibasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: Arkadaşlar Uzun Yıllardır Opel GT Kullanıyorum Ama Abaramı Değiştirmek İstiyorum Yeni Astranın Otomatik vites olan modelini alacağım. düz Vitesde Lpg kullanımında hiçbir problem yaşamadım gayette çok memnunum. Ama otomatik vites arabalarda düzen tutup tutmadığını bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşların derin bilgisini öğrenmek istiyorum. Şimdiden İyi çalışmalar.:alkis:

Giray Yüksel uzun zamandır Sitenizi ziyaret ediyorum Ama Kurallarınızı tam bilmediğim için yazdım. Bunu daha güzel ifade edebilirdiniz

arkadaş yeterince kibar solemiş zaten

Evet Kurallarınızı okudum Ama konu eklemeniz için Öncelikle Üye arşivine gidiniz ardında konu ekleyin bir ifade ile karşılaşmadım kuralları bilmiyorum derken bunu ifade ediyordum Adım Ali Başar Nick İse aliBASAR'dır

gerilime gerek yokk

lpg takılır sorun olmaz

:help: Arkadaşlar Uzun Yıllardır Opel GT Kullanıyorum Ama Abaramı Değiştirmek İstiyorum Yeni Astranın Otomatik vites olan modelini alacağım. düz Vitesde Lpg kullanımında hiçbir problem yaşamadım gayette çok memnunum. Ama otomatik vites arabalarda düzen tutup tutmadığını bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşların derin bilgisini öğrenmek istiyorum. Şimdiden İyi çalışmalar.:alkis:

Düz vitesten farkı yok, zaten ilgisi de yok. Lpg li oabilir.
Selamlar..

otomatık araca takılır ancak bazı markalar sorun teskıl etmektedır dıkkatlı secım yapınız...
arac devırlenmesı otomatık oldugunda ecu bazen devırlenmelerı ayarlayamıyor buda lpg sıstemınden kaynaklanıyor marka cok onemlı

benim araçta Bedini marka lpg sıralı sistem var.
5 aydır kullanıyorum. sorun yok.
herşeyinden, özellikle performansından memnunum.
Performansı benzinden farksız.

sorun olmaz

benimde aracım otomatik vites ve yaklaşık 10 aydır lpgle çalışıyor hiç bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlıgıyla taktırabilirsin:) :good:

benimde aracım otomatik vites ve yaklaşık 10 aydır lpgle çalışıyor hiç bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlıgıyla taktırabilirsin:) :good:
senin arabanın kilometredeki yakıtı nekadar?

Geri