otomatik jikleyi iptal etsek ne olur. iptal edebilirmiyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu alet zamanla ses yapıyo biliyosunuz. ama öyle böyle değil bütün mahalle inliyo iğrenç bişey.:mad: bundan nasıl kurtulcaz. nasıl iptal ederiz. :)

Otomotik jikleyi iptal ettirirsen kışın sabahları arabanın motorunu ısındırıncaya kadar zor anlar yaşarsın.

egr yi iptal etmeyi anladımda ama sekonder hava üflemenin iptalini anlamadım ( jikle )

aynı Tansu abi bende anlamadım iptal benim bildiğim olmuyor oluyorsada bilmiyorum...olursada motora zararı var... ayrıca o sesin otomatik jigle yüzünden geldiğinden kesin eminmisiniz...
saygılar...

töbee töbeee yahu bu opelin mühendisleri bunlar işe yaramazsa niye yapmışlar anlamadım onu iptal et bunu iptal et ne olacak peki

ses falan yapmıyo neden çıkardın ki ses yaptığını ses yaptığını ilk defa duyuyorum sahsen egzostun delinmiş olmasın:D

:) egzosdur o benim ki de delik iki parçada çürümüş artık değiştir dedilerde pahalı geldi 350 civarı sadece parçalar dediler oto jikle devreden çıkana kadar pat pat pat ses yapıyo jikle kapanınca ses kesiliyo yani en azından azalıyo

ama bu ses sonradan kesilen bir ses 3 4 dakika sonra arkadaşım jikleyle ne alakası var allah allah

Son düzenleme:
Geri