Zaman zaman araçlarda gördüğümüz ve kimisi mekanik olan kimisi de elektronik olan ve spesifik ihtiyaçlara cevap veren bir donanım olarak bunu kendi aracım için de yapmayı düşünüyorum..Altta kendi aracımın bagaj açma kilidini ve (lazım olursa) kilidin tutunduğu tırnağı paylaştım...Bir de olmasını istediğim gibi örnek bir video paylaştım...Bu video forumumuzdan bir abimize ait..Elinden geldiğince yardımcı oldu sağolsun ama onun aracındaki kilitten boşandıran bir motor..Bendeki ise kilidi açıyor ama boşandırmıyor..

passat 3b otomatik açılır bagaj kapağı - YouTube
Bagajı açtığımda, kilit mekanizmadan boşandırılıyor ama serbest kalmasına izin vermiyor..Bagajı açmak için, bagaj açma düğmesine basmak gerekiyor...Benim istediğim ise; kumandadaki bagaj açma tuşuna bastığımda, bagaj kapağının kendi kendisine açılması...Bunun için gereken parçalar nelerdir,aracımda neyi değiştirmem gerekir,kaldırma pistonları yeterli midir gibi işin teknik kısımlarına dair bilgi istiyorum...Eğer parça konusunda çıkmacılarla iletişim kurulursa ya da kuran olursa; bendeki çıkacak parçalar ile takas yapabilirim..Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim..

passat 3b otomatik açılır bagaj kapağı - YouTube
Bagajı açtığımda, kilit mekanizmadan boşandırılıyor ama serbest kalmasına izin vermiyor..Bagajı açmak için, bagaj açma düğmesine basmak gerekiyor...Benim istediğim ise; kumandadaki bagaj açma tuşuna bastığımda, bagaj kapağının kendi kendisine açılması...Bunun için gereken parçalar nelerdir,aracımda neyi değiştirmem gerekir,kaldırma pistonları yeterli midir gibi işin teknik kısımlarına dair bilgi istiyorum...Eğer parça konusunda çıkmacılarla iletişim kurulursa ya da kuran olursa; bendeki çıkacak parçalar ile takas yapabilirim..Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim..