Otomatik Astra Yakıt

aybekler28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;
Sizlere bi konuda fikir danışmak istiyorum
2005 model Otomatik Astra 1.6 benzinli bir arac almak üzereyim.
Ancak yakıt konusunda tereddütlerim var.
Otomatik Astra kullanan veya yakıt tüketimi konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardım eder misiniz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şehiriçi 10 litre civarında yakıyor. Bence otomatik alacaksanız aynı model Corolla olsun. Tam otomatik olmasıda cabası.

şehiriçi 10 lt atsta g için fazla. o miktarı yakmaz. bende de var. 8 -9civarı. otomatik bir araç aynı model manuel araca göre %10 daha fazla yakar. yani düz vites araç 100km/10lt yakıyorsa aynı model otomatik 100km/11lt yakar. gönül rahatlığıyla alın. ama bir kaç hususa özellikle dikkat edin.

1 Trigger değişim zamanı fatura yada servis kaydından mutlaka görün
2 Şanzıman yağı değişim zamanı aynı şekilde
3 km orjinal mi gerekirse sözleşme yapın
4 beyan edilenler dışında kaza boya değişen olmadığına dair bir madde

arabanın tüm servis kayıtlarını inceleyin

bunları yaptıktan sonra yakıt endişeniz felan olmasın gönül rahatlığıyla alın ve binin

Son düzenleme:
şehiriçi 10 lt atsta g için fazla. o miktarı yakmaz. bende de var. 8 civarı. otomatik bir araç aynı model manuel araca göre %10 daha fazla yakar. yani düz vites araç 100km/10lt yakıyorsa aynı model otomatik 100km/11lt yakar. gönül rahatlığıyla alın. ama bir kaç hususa özellikle dikkat edin.

1 Trigger değişim zamanı fatura yada servis kaydından mutlaka görün
2 Şanzıman yağı değişim zamanı aynı şekilde
3 km orjinal mi gerekirse sözleşme yapın
4 beyan edilenler dışında kaza boya değişen olmadığına dair bir madde

arabanın tüm servis kayıtlarını inceleyin

bunları yaptıktan sonra yakıt endişeniz felan olmasın gönül rahatlığıyla alın ve binin

cok güzel acıklamışsınız abi +1

teşekkür ederim çok yararlı oldunuz arkadaşlar...kısa süre sonra tekrar görüşmek üzere tekrar tekrar teşekkürler..

yani alacak araç 1.6 astra h benzinli modeli sormuş; sozberk astra g'ye göre açıklamış.
10 litreden bile fazla yakıyor bilginiz olsun;benim arkadaştaki araç 11 litreden aşağıya inmiyor

bende astra g var otomatik yol bilgisayarında yazan değer 9,3 ile 9,6 arası oyuyor ağırlıklı sehir içi ve 4 km mesafede kullanıyorum

astra h astra g den fazla mı yakıyor simdi

yani alacak araç 1.6 astra h benzinli modeli sormuş; sozberk astra g'ye göre açıklamış.
10 litreden bile fazla yakıyor bilginiz olsun;benim arkadaştaki araç 11 litreden aşağıya inmiyor
Katılıyorum bende Astra H'ye göre konuştum.

Geri