oto kaplama??

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
beyaz corsa c aracımın yan cıtalarıı tampon cıtalarını kapı kollarını ayna kapalklarını arac rengı yapmak ıstıyorum sımdı boyaya gotrsem en az 150 lıra tanıdık dıye oda belkı ısterler onun yerıne arac gıydırmede kullanılan malzemelere benzer bısey alıp kaplasam olur mu? aracın rengıde beyaz oldugundan renk tonunda fark olcagınıda dusunmuyorum ne dersınız?

ben combo mun yan çıtalarını ve ön tampondaki siyah çıtaları kaplattım aracım beyaz olmasına rağmen azda olsa fark oluyo..boyatmaktan mantıklı geldiği için kaplattım...ha bide unutmadan kaplatırsan yıkamacını uyar oraların kaplama olduğu konusunda

bnada kaplatmak daha mantıklı gledı cok fark yok dımı?? sımdı sen kaplama oldugunu bılıosun sana fark varmıs gıbı gelır bılmeyen bırı anlamaz gıbı gelıyo bana pek sonucta beyaz yanı...

kaplatmaya gerek yok boyat bence ..

beyaz da olsa renk tonları çok fazla var. ama renk farkı pek de sırıtmaz bence. kendin değil de ustalar yaparsa kesinlikle kalkma yapmaz, yıkamacıyı da uyarmaya gerek kalmaz. çünkü adamlar komple araç kaplayıp 5 yıl garanti veriyor.

onlar fön kullanarak yapıştırıyorlar. İstanbul da olsaydın yönlendirirdim seni..

www.maxxcar.com.tr

Bizim askeri araç var kaplama... Akıllara zarar oluyor bir süre sonra. Çizik çizik oluyor üzeri kenarları kalkıyor falan. Hiç bulaşma. Paran olduğunda boyatırsın. Ben de boyatacağım valla bak bekliyorum.

zaten boyatmaya kalkarsam eger yan cıtaları sokerım o zaman paraya kıymıskende boyanabılır tıp kapı kolu alırım basım agrımaz hıc olmazsa 50 lıra fazla gıder ama olsun artık demekkı sabredıp boyatayım son karar boyle.. herkeze yorumları ıcın cok t.ederım

bende aracımı komple kaplattım daha 4 ayda kalkmaya basladı bıle kesınlıkle tavsıye etmıyorum arkadasım

hadı ya... bende herkez arac kaplatıyor kullanıslı bısey dıye heves etım kaplatmaya taksılerde fleanda goruyoruz ya....yok usta yaptırmam zaten en ıyısı boyamak...

Geri