otamatik camlar hakkında yardım

tevfik ünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar.benim aracım 1993 model 20i vectra cl.aracımda akü boşalması sorunu yaşıyorum.2 gün çalıştırmayınca akü bitiyor. akünün garantisi devam ettigi için servisine gönderdim aküde bir sorun yok arabada kaçak olabilir dediler.arabada akü harcayacak her şeyi kontrol ettirdim.cd çaları kontağa bağlattım biraz düzeldi ama gene kaçak var.en son bir elektirikçi otamatik cam düğmeleri (el freninin yanıdakiler 4 adet) kontağı kapatınca 10 yada 15 dakika içinde ışıkları sönmesi lazım dedi.benim cam düğmelerinde bulunan o minicik ışıklar sönmüyormuş.acaba bunları söndürmenin bir yolu varda benmi bilmiyoum.yada benim aracın düğmelerimi arızalı.birde bu küçücük ışıklar aküyü bitirirmi.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

çk ilginç.bendede bazen oluyor içnde oturdugum süre.kapaıyı acıp kapatınca düzeliyor

cam butonu şöför kapısı açıkken, kontak açkken yanar. kontağı kapatıp kapıyı açmazsanız belli bir süre yine ışıkları yanar.ama aküyü 2 günde bitirmez normal şartlarda. bizimkinide bi uyanık direk besleme yapmış 1 hafta yatsa bile marş basar yaz kış farketmez.

aküden çekilen amperi ölçtürün araç kilitli durumda iken içerden sigortaları söküp takın tek tek bakın hangisinde değişiklik olacak ona göre kaçağı bulmanız kolaylaşır.

birde başıma geleni söyleyim bagaj lambasının kablosu swichte sıkışıp soyulmuş şase almış lamba açık kalmış 2 gün sonra takviye ile çalıştırdık. arka koltuktan bagaja bir bakın lamba yanıyormu diye..

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim

teşekkürler

evet arkadaşlar sorun çözüldü .cam otamatiklerini kontağa bağlattım kontak açılınca camlar çalışıyor artık kontak kapanınca çalışmıyor buda benim için önemli bir sorun değil.birde araba tam şaşe almıyormuş şarj dinamosunun aküyü tam olarak beslemediğini söyledi usta bir kablo çekti.şimdi arabayı denemek için 4 gün çalıştırmadım. sonra akü zehir gibi basıyor.ilgilenen herkese teşekkür ederim

Geri