orta susturucu acil yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali0789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali0789

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim corsa 1.7 im var 8 ay önce 4 lü egzos yaptırmıştım son susturucu iptal edildi ve ortadaki katalizörüde çıkartıp yerine başka bi arabanın orta susturucusu takıldı.şu anda arabamın performansında bi eksiklik hissediyorum 120 e kadar normal geliyo 160 a doğru zor çıkıyor.bu olay sonradan takılmış orta susturucudan olabilirmi yardım ederseniz sevinirim.

bahadır anlar bu konudan birazdan gelir zannedersem :) ben size birsey sorayım orta sustrucu hangi aracınmıs peki

susturucu benzinli aracın susturucusu ise içerisinde elyaf oluyor bu da ısıdan tahrip oluyor kurumda gözenekleri doldurunca araç çekmez .tüp susturucu kullan

Bunun birçok nedeni olabilir. Orta susturucu tipinden,yapısından olabilir.Son susturucular 2ye bölündüğü için olabilir,egzoz çapı değişti ise bu sebepten olabilir,back pressure kaybından veya fazlasından olabilir..

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben dün sanayiye gittim susturucuyu taktırdığım yere içi düzmüş susturucunun tıkancak yeri yokmuş öle dedi yani ama ben bide bakıma sokucam arabayı filtrelerine filan bi baktırıyım yinede teşekkür ederim

Geri