Orjinal Xenon Far...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saint2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar...
Ben 2005 Astra H sahibiyim. Gedizler Oto'dan arabamı alırken Xenon paketli olarak almıştım. Bunun için de ciddi bir para da ödemiştim. Farlar otomatik yandığını da belirteyim. Benim sorum şu.... Çevreme baktığımda özellikle son zamanlarda çok sayıda kişinin xenon ampül taktırdığını görüyorum. Ancak bildiğiniz gibi bunlarda bizde bulunan mercek bulunmuyor. Peki 2 çeşit aydınlatma arasında fark var mı ? Sadece ampül takmış olanlar görsel birşey mi gerçekleştirmiş oluyor ? Ampül taktırıp da otomatik olarak yanan modeller var mı ?
Yoksa.... Boşuna mı para döktüm vaktinde ??? :confused::confused::confused:

otomatik yanma olayı farklı bir durum. bunun mercekle vs bir alakası yok. far sensörü o olay. yani xeononla bir alakası yok..

tabikide sizin orjinal xeonon lariniz çok çok daha iyi. hem mercegi hem ampülü vs herşeyi çok daha kalteli ve gerçek xeonon aydınaltmadır.

digerleri ise merceksiz olanlar mercekli kadar saglikli bir aydınlatma saglamaz. saglayamaz.. ışık yayılır. karşıdakinin gozunu çok alır. küfür yer bide..

siz evet çok para verdiniz. o paraya deger mi derseniz hayır. onun degeri verdiginiz fark degildir. ama yapacak birşey yok. bunun ortasıda yok. yani çok kasınç bir iş.. iyi olmuş öyle almanız bence.. satarken diger astrlardan farkınız olur

otomatik yanma olayı farklı bir durum. bunun mercekle vs bir alakası yok. far sensörü o olay. yani xeononla bir alakası yok..

tabikide sizin orjinal xeonon lariniz çok çok daha iyi. hem mercegi hem ampülü vs herşeyi çok daha kalteli ve gerçek xeonon aydınaltmadır.

digerleri ise merceksiz olanlar mercekli kadar saglikli bir aydınlatma saglamaz. saglayamaz.. ışık yayılır. karşıdakinin gozunu çok alır. küfür yer bide..

siz evet çok para verdiniz. o paraya deger mi derseniz hayır. onun degeri verdiginiz fark degildir. ama yapacak birşey yok. bunun ortasıda yok. yani çok kasınç bir iş.. iyi olmuş öyle almanız bence.. satarken diger astrlardan farkınız olur

doğru söze ne denir.

Sizin aracınız daki mercek için fabrika mühendisleri çalışıp en üst düzeyde verim almak için çalışıyorlar sonradan yapılanlar elbette bu kadar olamaz, siz güle güle kullanın :)

Tüm cevaplar için teşekkür ederim. :tesk::tesk:

çok para vermisin bak benim bi xenonum bile oldu:D

bence herşeyin orjinali en iyisi yan sanayi en pahalısını da alsan yerini tutmuyor

Geri