orjinal xenon ampülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkafarci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkafarci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 astra xenon paketli aracımın sağ farı sola göre daha sarımsı yanmaya başlamış. Bir iki yere sordum ampülün ömrü bitiyordur dediler. Yetkili serviste yaptırıyım dedim ancak fiyatlar can yakıyor. Sonrasında öğrendim ki astra orhinal xenon ampulun markası philips d2s 4300 k ' imiş.

Ampulü kendim temin etsem herhangi bir özel servis, tuning' ci montajını yapabilir mi? Tampon falan söküldüğü için biraz zahmetliymiş.
Ayrıca orjinal xenon ampulü değiştirdiğimizde elektronik güncellemeye gerek var mı? (eğer varsa mecbur yetkili servise gitmek lazım )

D2s philps 4300k ampül yerine aynı markanın veya mtec, osram gibi markaların d2s modellerinden 6000k olan ampulu taksam, balast ile yada aracın yazılımı, elektroniği, işlevi ile ilgili herhangi bir sorun çıkar mı?

Bilgi, tecrübe ve tavsiyeleriniz bekliyorum

Merhaba, philips olsun, osram olsun bunlarin orjinal 6000K ampulu yok olanlarin hepsi cakma : En yuksek kelvinli bulacaginiz 5500K ile osram d2s olurki onunda fiyati 240 TL :(, ben 6000K philips taktim cakma tabiki 155 TL ye aldim maslak ta bir yerden :D Kendim taktim cok basit tabii tamponu sokmeyi biliyorsan :D

Erken bitmiş ömürleri,nedenini araştırsanız bence daha iyi olur.Belki servis ücretsiz değiştirebilir.Benim arabam 2004 model Xenon paket, sıkıntı yok.

bence sizin gözleriniz alıştı xenon a o yüzden öyle geliyor ;)
o kadar kısa sürede bitmesi çok zor..

ahirette şefeaat mi edecek boş verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Benimde kısalardan birinin rengi farklılaştı komple değiştirtttim garantiden :D

Merceğe bakıldığında sağ, sola göre sarımsı duruyo. Hatta gündüz bile belli oluyor. Göz yanılgısı gibi değil.

2 yıl içerisinde bitme durumu banada tuhaf geldi. aracım 2 yaşını doldurduğu için garanti kapsamı dışında tutarlar diye düşünüyorum. Servise telefeon açıp sorduğumda ampül ömrü bitmiştir dediler.

6000k çakma phipis'ten memnunmusun. Ampülleri değiştirmem gerekirse 4300k orjinal mi, yoksa 6000k philips mi önerirsiniz ?

Bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar . . .

Geri