Orjinal KM nasıl öğrenilir?

irresistiblem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

3 ay önce 2008 1.3 cdti van araç aldım.. Aldıgımda 52.000 km' deydi yetkili servise 15.000 bakım için gitmiş bir daha gitmemiş.. Ara sıra şüphe düşüyor içime.. düşürülmüş km anlaşılmaz dedi yetkili servis..

Bu işi başka türlü ögrenme imkanı varmı acaba?

opel corsa van için servis kayıtları yoksa bunu öğrenmeniz mümkün değil.
Ancak 2008 model ticari bir araç için 52bin km pek normal görünmüyor.Ne işte kullanıldığına bakmak lazım tabi.

direksiyon vites topuzu pedallardan aşınmaya göre anlaşılabilir. iyi incelemek lazım
ayrıca 15000 bakımını ilk 3 ayda mı yapmış yoksa yılın sonunda mı??eğer yıl sonundaysa 3 yılda 50000 km normal diyebiliriz

bu arada seni ve aracını CoRsA TEAM e bekleriz

Aracım

2008 1. ay trafiğe çıkışlı.. 15.000 KM bakım için 2008 8. ay servise gitmiş.. Sonraki Bakımlarda özel servise gitmiş.. Vites topuzu ve Simit' de aşınma yok ama sustalı anahtar çok aşınmış..

8 ayda 15000 km yapan araç 34 ayda kaç km yapar??? basit bir doğru orantı kurarsak
64.000 km çıkar
benim aracım 2005 model ve şuan 67.000 km civarında ben 3. yaşında iken kumanda tuşları aşınmıştı ve kabını değiştirmiştim

bildiğiniz bir ustaya gösterin aracın aşınan parçalarını kontrol ederek km hakkında yorum yapabşlir ama bence aracım km si orjinaldirr

Geri