Opelim.net'ciler hadi buyrun bakalim

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şu merkezi kilt hakkında sağlıklı ve düzgün bilgi verecek bi usta bir bilge yokmu arkadaşlar.araç 97 1.6 vectra GL
sorun merkezi kilit kumanda ile çalışmıyor.pilde sorun yok senkronize vb.herşey yapıldı.ama tık yok.kumandanın ışıkları yanıyor.merkezi kilit anahtar ile kilitlendiğinde tüm kapıları kilitleyip şak sesi geliyor ama kumanda çalışmıyor.özel sevis,oto elektrik, tv tamircisi hepsine baktırdım ama sonuç yok.opelim.net'ciler buyrun bakalım hadi.

içimden bir his diyorki; kumada bi elektronikçinin elinden gecerse olacakmıs gibi

bizim 2 kumandada da aynı problem vardı bi tanıdığımız var opelle ilgileniyor elektronikci çıkma beyinleri filan tamir eder ona verdik tamir etti ankarada olsanız bağlantı kurmanıza yardımcı olabilirdim.

kumanda senkronize olmuyor ise arızalıdır veya merkezi kilit beyninde sorun vardır ayrıca bazen kuamndanın içindeki lehimler atıyor ondan da yapabiliyor

efe kardeş aracın benden önceki sahibi yedek kumandanın pil yatağıyla tamir etcez diye oynayıp bozmuş.sizin şu tanıdığınıza bi göstersek adresini ve telefonunu verebilirmisin.

benımde aynı sorun basıma geldı senı cok ıyı anlıyorum ama benımkı teyb baglattıgımda tesısatcının hatasından olmus sızde teybı degıstırdınızmı

efe kardeş aracın benden önceki sahibi yedek kumandanın pil yatağıyla tamir etcez diye oynayıp bozmuş.sizin şu tanıdığınıza bi göstersek adresini ve telefonunu verebilirmisin.

abicim şimdi sen sölyince hatırladım bizimkinin de yatak değişmişti sorun düzeldi.
tabi veririm nosunu özelden atıyorum abi.

Geri