Opelim Muhabbet Cafe [OmC]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaslar muhabbete dair ayrı ayrı konu acmaktansa tek konuda toparlayalım diyip ilk konuya dalıyorum,bu konu sabitlenebilirse tam super olur...

-Size de olmuştur...
yanımızda kız arkadaşımızla güzelce yürürken veya bi yerde otururken kızların gözle tacizlerine maruz kalırız.
ama yalnızken genelde bakmamayı tercih ederler.
bu sizin de başınıza geliyor mu?

eğer yanında bir kız varken bakıp yalnızken bakmıyorlarsa bu kızın yanında bu herifin işi ne diye bakıyorlardır. Yani aslolan yanındaki kız üzgünüm sen değilsin Hakancım :kop: :kop: :kop: :kop:

onu bunu bilmemde foruma üyesi olan eski bi arkadaşa 60 lık bi tane hatun :)))) cafede otururken çok delici bakıyordu.Zor kurtulduk.:))))

eğer yanında bir kız varken bakıp yalnızken bakmıyorlarsa bu kızın yanında bu herifin işi ne diye bakıyorlardır. Yani aslolan yanındaki kız üzgünüm sen değilsin Hakancım :kop: :kop: :kop: :kop:
:hıh:

süper cevaptı ama diil yani öyle değilll

böyle bi bakış atıyolarrr kii ;

hani tabiri caizse ''beni al onu alma'' gibigibi :)

Hayır bana her daim bakıyorlar :):) ben napıyım:p:p:p

onu bunu bilmemde foruma üyesi olan eski bi arkadaşa 60 lık bi tane hatun :)))) cafede otururken çok delici bakıyordu.Zor kurtulduk.:))))
aaa ben biliyom o üyeyiii

ama tipi müsait ondandır :D

tamam işte yine kıza geliyor konu. Kadınların içgüdüsel olan kıskançlık mevzuu. yani yanında kız varken daha dikkat çekici oluyorsun.

Hakan bu başlığı geç olmadan sil istersen:D

Senin şans(sızlığı)ına ilk mesajı Yeliz yazdı :)

Hakanın dediği gibi tipi cok müsait
'parlak oglan':):)

Geri