opel vectra comfort,iç aydınlatma(ön göğüs,göstergeler)yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKREP 37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AKREP 37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar 2000 Model Vectra Comfort Kullanicisiyim,park Işiklarini Yaktiğimda,iç Göstergeler Ve Bağli Tüm Düğmelrin Aydınlatmalari Yanmiyor,ve Arada örneğin Iç Sirkilasyon Yada Ekran Işiği Aydinlatma Seviyesini Bi Kaçkez Oynadiğimda Yaniyor Sonra Tekrar Sönüyor,bu Arada ön Farlardaki Parklar Ve Arka Stoplarda Bir Sıkıntım Yok,,sadece Iç Aydinlatmalarda Problemim Var,,bu Konuda Bana Yardimci Olabilcek Ve Yol Gösterebilecek Arkadaşlara şimdiden çok Teşekkürler Ederim,,araba Konusunda Son Derece Hassas Ve Titiz Olduğum Söylenir,,böyle Bir Durum Karşisinda Oldukça Kafam Yoruldu,bulunduğum Yerde Bir Opel Servisi Yok,bu Yüzden Herhangi Bir Elektirikçiye Göstermedim Henüz,,herkeze Iyi Forumlar,iyi akşamlar dilerim.

evet açıldı ama henüz problemim hakkında net bir bilgi yada tavsiye alamadım,,yardımcı olursanız sevinirim,,iyigeceler dilerim.

ayndınlatma ayar dugmesındede temazsızlık olabilir. orası komple sökulur geçmelidir far yakma dugmesı far yukseklık ayar , ön ve arka sis düğmelerının bulundugu kısım geçmelidir. bakılması lazım. sen ıyıbı elektrıkcıye gıt kolayca çözulur sorunun

teşekkürler,,yarın götürüp gösterecem,,dediğin gibi burada sorun ''usta'' bir elektirikçi bulmakta,,hayırlısı bakalım,,,ilgin için ayrıca teşekkür ederim.

Geri