opel vectra cd km göstergesi ışığı yanmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan free82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

free82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir opel vectra 2.0 cd hb aldım 1998 model fakat km göstergesindeki ışık yanmıyor güneşli havalarda km gölge şeklinde okunabiliyor fakat aydınlatması çalışmıyor acaba lambamı bozuk?yada sigortasımı attı yol bilgisayarı v.b aydınlatmada hiçbir sorun yok pixel kaybı gibide bir sorun yok sadece km göstergesindeki aydınlatma sorunlu.burada sormadan km yi söktürmek istemedim ne yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca sıralı sistem lpg taktıracağım atiker marka tavsiye edermisiniz?buradaki sanayide 1200ytl 10 taksitle takıyorlar fiyat normalmidir?

evet abi km ekranın lambasından kaynaklanıyor.apmülünü değiştir sorun kalmaz

Teşkkürler.TmaC.

lpg romano adında bi marka var taktırabilirsin atiker bende düşünüyorum ama takarım olmaz hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Araştırma safhasındayım atiker takan bir kaç yerle görüştüm vectralara uyguladıklarını ve sorun yaşamadıklarını söylediler 2 sene 60bin km garantili.aslında hiç takmama taraftarıyım ancak 2Litre motora benzinle binilmiyor birde ben sürekli şehir içi kullanıyorum 10,7Litre gösteriyor yol bilgisayarı araç vectra cd hb..

evet abi km ekranın lambasından kaynaklanıyor.apmülünü değiştir sorun kalmaz
ampul degıl ampullerı bes altı tane var ama sız once ıcerden ekran aydınlatma dugmesınden acmaya calıstınızmı bırde atıker yerlı malı mıllıyetcı olmak lazım ama saglıklımı ıyıce arastırılmalı

Merhaba dün km yi söktürdüm ve ampul değişti sorun kalmadı.

Kaça patladı acaba? :)

servis tanıdıktı.şöyle izah edeyim.aracın yağı yağ filtresi benzin filtresi antifiriz kopmle boşaltıdı ve yenisi koyuldu ve bahsettiğim ampulu değişti toplam 120 ytl ödedim.

slm benim arabanın dün km ve devir göstergesi çalışmadı sıfırı göstreriyor araba çalışsa bile neden olabilir acaba arkadaşlar

Geri