opel vectra c elagance otomatik arka perde sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seko40

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın arka perde plastik tırnağı denilen parçası kırıldı nerden ve nasıl temin edebilirim aleminyum olanlar varmış daha önce başına gelibde değiştiren oldumu ?

Öncelikle geçmiş olsun Serkan Abi..Benim de aynı şey başıma geldi..Arkada yük varken perdeyi açtım bilmeden, kırıldı, daha ilk zamanlardı..Sonra o kırılan parça yerine sağlam sert plastikten aynısını zımparalayarak hallettim..Çok da iyi oldu..Şimdi alacağın klipsler kim bilir kaç liradır..Çıkmacılarda bulabilrsin belki..

Bizim aracın perdesini de önceki sahibi kendi tamir etmiş parça uydurmuş. Sizde öyle bişey yapabilirsiniz.

benden başka kimsenin başına gelmedi anlaşılan

Abi boşluğumda ben perdenin ayaklarının fotosunu çekerim sende ona göre bişey yapabilirsin. Ben eski halini bilmiyorum yerlerine parça yapılmış eski sahibi tarafından.

teşekkürler bekliyorum resimleri

Serkan bey iyi bir döşemeci 100-150 tl arasında bir ücretle perdenizi tamir edebilir.

ben şuan yozgattayım malesef burda bulmam zor hatta imkansız:) arda bey.ankara opisi aradım perdeyi almam gerektiğini söyledi ama forumlarda bazı arkadaşlar tırnakları aliminyum olarak alanlar olmuş

ben döşemeciye yaptırdım metal tırnak taktı ve 1,5senedir kullanıyorum sağlıklı şekilde.

yokmu yardımcı olacak perde konusunda

Geri