Opel vectra aracimda motor logosu yaniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opslaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opslaan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 model Opel vectra arabamda on panel de motor logosu yaniyor nu ne demek

motor logosu yanıyo ise arıza var demek hemen servise gidip tech 2 ye bağlatın nerde sorun olduğu orda çıkar. ona göre yaptırırsınız.

Araç LPG'li ise LPG'den dolayı yanar. Normaldir.

sadece lpg den yapmayabilir benim bu ara krank devir sensörü arıza veriyo o da motor arıza lambasını yandırıyo. arabayı stop edip yeniden çalıştırıyorum düzeliyo

Krank devir sensörü şakaya gelmez abi, tam uzun yola çıkacağımız sıra araba 10kmde 3 kez stop etti :D Eksantrik devir sensörünü belli bir süre bozuk binersen arabaya düşük voltaj sebebiyle bozuyormuş krank devir sensörünü, paralel çalışıyorlarmış bu meretler :D Ama ben abartıp eksantrik devir sensörü bozukken 1.5 ay bindim, hak ettim yani :D

Krank devir sensörü şakaya gelmez abi, tam uzun yola çıkacağımız sıra araba 10kmde 3 kez stop etti :D Eksantrik devir sensörünü belli bir süre bozuk binersen arabaya düşük voltaj sebebiyle bozuyormuş krank devir sensörünü, paralel çalışıyorlarmış bu meretler :D Ama ben abartıp eksantrik devir sensörü bozukken 1.5 ay bindim, hak ettim yani :D

öncelikle geçmiş olsun mert. valla bilmiyorum motor arıza lambası yanıyo gaza basıyorum araba 4 bin devri geçmiyo ustaya sordum krank sensörüdür arabayı stop et tekrar çalıştır dedi aynen yaptım düzeldi. sürekli yapana kadar bin arıza lambası hiç sönmezse değiştiririz dedi. bende bekliyorum bakalım.

Bir yıldır sorunum yok abi sağolasın, geçmişte galdı hepsi :) Yol engebeli oluyo yok efendim arabaa bişi mi oldu, çakıl taşından geçiyorum amanın bi yere mi vurdum falan ben öyleyim aşırı pimpirikli :D

Emin ol bende oyleyim ama usta korkulacsk bisey yok deyince icim rahatlati o ariza verince araba sadece 4 bin devri gecmiyi baska bir sıkıntı olmuyo

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri