Hoşgeldiniz..Ben de 1.8 lerin sadece eleganceları var sanıyordum..Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..NOrmalde GM otomobilleri için mobil yağları önerilir..Bizim araçlar için 5-30 kullanılır genelde..Ama ben 5-40 castrol EDGE kullanıoyurm..Yağ seçerken rakım ve ortam sıcaklığı yanında turbo ya da dizel olup olmadığı önem teşkil eder...Motr yağlarında küçük oran soğuklarda, büyük oran da sıcak koşullardaki çalışma ortalamasıdır..Ama bunun yine tam sentetik olması da gerekir..Motor yağı ne kadar ince olursa o kadar motoru iyi yağlar, pistonlar arasına rahat sızar..Ancak yağ eksiltme sorunu yaşarsınız..Kalın yağlar ise daha uzun ömürlüdür yani yağ eksiltme azalır ancak ince yağ gibi randımanlı yağlama yapamaz..Tavsiye olarak kendi kullandığım yağdan memnunum ama isterseniz mobil kullanabilirsinz..Ayrıca yağ değiştirirken yağ filtresini de değiştirmeyi unutmayın, yine hava kompresörler yağı iyice motordan boşalmasını sağlatın..Yeni yağın kimyası ile eski ve deforme olan yağın kimyası uyuşmayabilir..