Opel Satış Sonrası Hizmetleri

Opel satış sonrası hizmetlerle ilgili aşağıdakilerden hangisi/hangileri doğrudur?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

berkerdogan66

Kayıtlı Kullanıcı
48-Muğla
Sıfır araç satın alırken çoğumuz gösterilen ilgiden memnun kalırız ancak asıl iş aracı alıp kullandıktan sonra başlar.

Opel'de satış sonrası mı var? Ben herşey aracı alana kadar sanıyordum :):)

hiç olumlu şık yok ki..:D servisten servise değişiyor.. diyarbakırdaki servis genelde iyi.. sonuçta çoğu teknik konularda zayıf çünkü bu personele yatırım isteyen birşey.. personel yeteri kadar eğitim alınca yeteri kadar para verilmeyince kendisi servis açıyor.. benim aracı mersin de de burda da baş usta hariç (ki sınıfının prestij aracı) ustalar da, satış sorumluları da tanıyamamıştı.. ama ilgileri sayesinde aracımla alakalı birçok parçayı yurtdışından getirttiler.. ayrıca gm yetkilileri ile de sorunları çözmeye çalıştılar..

amacımız zaten Opel'i karalamak değil, Opel markasına güvendiğimiz için seçimimiz Opel olmuştur. Amacımız Opel sahipleri olarak servislerde yaşadığımız sorunlardan yola çıkarak bir bilgi bankası oluşturmak sonra da bunu site yöneticileri aracılığı ile belki de Opel Türkiye ve Avrupa ile paylaşmak.

Yetkili servisler yeteri kadar güven vermiyor veya doyurucu tatmin edici bilgi veremiyor.

Şu cümle tam olarak özetliyor.:)

hepsi şıkkı niye yok :S

hiçbirine katılmayan varmış:)

olabilir demek ki işini çok iyi yapan servislerde varmış!

doğrudur!(ünlem)

ne olursa yetkili servise güvenirim ancak fiyatları yüzünden sanayiye devam.

Geri