merhaba arkadaşlar! 98 2.5 V6 omegamda yağ soğutucusu sorunu yaşadım.motor suyuna belli miktarda yağ karışmıştı.soğutucu bazı yerlerden yağ kaçırmış neyse 180 ytl ye yenisini taktık.şu an bi sorun yaşamadım fakat kabin içine motor bölümünden koku geliyor.özellikle hararet 90 civarındayken.klimayı açtığımda koku yok ama eco ya alınca koku gelmeye devam ediyor.kokuyu nasıl tarif etsem ısınmış motor yağı kokusu gibi.birde su olduğu halde bilgisayar motor suyu uyarısı veriyor.(hararet 90 geçince)su deposunun altındaki müşirdi zannedersem.onu temizleyip kurulayıp yeniden taktık.ama su eksik uyarısını hararet 90'ı geçince tekrar verdi.müşir arızalı olabilir mi? bana motor sanki gereğinden fazla ısınıyomuş gibi geliyor.kokuyu önlemek için polen filtreside değişti ama gene devam ediyor.radyatör sağlam sabahları ön cama bakıyorum buğulanma varmı diye ama buğulanmada yok.arabanın çekişi ve şanzumanda hiç bir sorun yok.ama motorun fazla ısınmasından çekiniyorum.hararet hiç 100'e kadar dayanmadı.bir gariplik var fakat çözemedim.yardımlarınızı bekliyorum:help: