s.a bende 2012 opel mokka araç var geri görüş kameralı navigasyon sistemi taktırmak istiyorum nasıl bir şey tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
başka mokka kullanıcısı var mı ki tavsiye olsun
sanırım astra j ve insignia ile aynı ana üniteyi kullanıyor
http://www.sahibinden.com/oto-gorun...dya-oynatici?query_desc=true&query_text=mokka
şu an fiyat araştırması yapıyorum yaza doğru taktıracağım sizlerden gelen tavsiyelerle yaptırmak istiyorum.. :good:cyclone markayı öneririm isterseniz yardımcıda olurum
bende ekran taktırmak istiyorum, pek çok model var, bir çoğu direksiyon ve diğer panel düğmelerini de destekliyor. Ama aracın ana menüsünü karşılama ışığı , kapı kilitrenin kontrolünü vs destekleyen bir model varmı bulamadım konu ile ilgili bilgisi olan veya takıp kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz. menuniyet varmı yoksa pişmanlık mı var .Konuyu hortlatayım. Mokka için Necvox P1059 modeli var. Geri görüş, navi, RDS radyo, mp3, cd, video, tv, internet vb. özellikleri var