opel modelleri crash testlerde sınıfta kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
euro en cup testlerinde opel gerilerde kaldı kıa ve hyundaı bile opelin önünde :(
verileri eklicem

Geride kaldı derken? Hangi model sınıfta kaldı? Insignia , yeni Astra ve Corsa en son baktığımda gerçekten yüksek sonuçlar elde etmişti.

Astra J : %95 (5 yıldız)
Corsa D : 34 puan (5 yıldız)
Insignia : %94 (5 yıldız)

Son düzenleme:
Siz sitelerin kendi kafasında yaptığı testlere bakmışsınızdır doğruyu yansıtmazlar.

:kop:opel astra h golfden önde iken nasil oluyorda simdi hundai den kötü oluyor???? o testi yapanlar cinlilermi yoksa korelilermi idi:kop: dogru adac nin kafadan yaptigi test de senin baktigin cinlilerin kafadan testi herhalde:kop:

www.euroncup.com bütün araçlara bakabilirsiz.yüzdeleri verirken de hangi değerlerden bahsediyoruz adult mı?child mı?pedestrian mı?safety mi?benim baktığım araçların hepsi 5 yıldız almış,opel honda vw seat mazda vs artık bütün araçlar çok çok güvenli.

En güvenli bilmemkaç araç diye bir haber vardı ondan bahsediliyor olabilir orda i20 J kasanın önündeydi sanırım

En güvenli 25 araç fakat orda öyle sıralama yoktu ben açtım o konuyu herkes sıralamalı olarak algılamıştı.O öyle bir 25 ti bende başka siteden almıştım.

allahtan şu hyundai arabalarına bi 2 airbagten fazla koydu :) hemen bazı kuruluşlara bağlı euroncapın yanından bile geçemicek küçük kuruluşlar bir liste uyduruyolar hyundai nerdeyse bütün almanların önünde :) gülünç

Tofaş üretse Hyundai`dan daha önde olcağına eminim :D:D

2 hafta önce sattığım 98 Doğan Slx imi Accente değişmem
;)

Geri