opel ile gm yollarını ayırıyor

belki daha iyi olabilir yeni astra sedanın h nin amerika tarzı yapıldığını düşünüyorum ve hiç beğenmiyorum belki daha güzel olur ayrılması

Hadi hayırlısı bakalım. Ben ayrılmasının iyi olacağı kanaatindeyim.

yollar ayrılmıyor sadece opel artık bağımsız haraket edecek ama hisselerindeki gm payları durucak.yani patron gene gm. baksanıza gm in ne kadar patent borcu varmış opele.

ayrılsın ayrılsın biz opel batacak derken gm batıyor baksana..

opeli dibe ceken Gm olduguna göre bencede ayrilmalari daha hayirli gibime geliyor..

arkadaşlar öyle demeyin. ben omegaya gm diye biniyorum. yoksa tüm arabalarım amerikandı. halen daha 2 amerikanım var. 450 beygirlik 68 buickide geçen ay sattım.
bu arada gm amerikada gerçekden kötü durumda ama avrupada çok iyi. avrupada en büyük hatayı fiat hisselerini satmakla yaptı. batan fiatı kurtardı, adam etti sonrada hiç pahasına hediye etti. politik birşey ama genede gereksizdi.
ben asıl kendi halkının japonlara hayranlığını anlamıyorum.

Ayrılma falan yok.. sadece "milliyetçi" bir manevra yapılıyor. Türkçesiyle "direksiyon" yani..

Opelin almanya sorumluları mealen şöyle diyor ;"biz her ne kadar amerikalı GM gurubuna dahilde olsak neticede almanız; almanyanın bir değeriyiz.Batarsak bu işden en fazla alman milleti zarar görür. HAdi bize para verin."

GMnin batması durumunda yada opeli satacak olması durumunda, opel markasının almanya hükümetince yada oluşturulacak bir fon tarafından alınması fikri uzun süredir almanyanın gündeminde. Yani opelle ilgili olaral milliyetçi bir rüzgar esiyor almanyada; opelin uyanık ceolarıda bu rüzgarı kendilerince yönlendirmeye çalışıyorlar.

mustafa kardeş çok güzel açıklamışsın ama gm chevroleti satar genede opeli satmaz. gerçi böyle diyorum ama fiatı sattı belki opelide verebilir.
opelin avrupa getirisi çok yüksek.

İNŞ. ayrılırız.

1.2,1.3,1.4 gibi tırıvırı motorlardan bıktık 3 kuşak kullandı hala itelemeye çalışıyorlar.

Bir an önce OPEL kendi yoluna bakmalı.

Keşke Büyük bir motor üreticisinin altında bulunsak motor yelpazesi geniş olanlarla özellikle...

Geri