opel dvd navigasyon cihazı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu ürünü buldum sizce nasıl fiyatı falan orjinal duruyor ama canl ı görmeden bilemeyiz yorumlar:bir: ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...vigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-118358019/detay#

Çin malı teyp 3 4 yıldır piyasadalar yeni çıkmadılar yeni konu yerine arasanız forumda daha cok bilgi bulursunuz. Bazı modellerinde karşınıza çıkıcak ilk sorun renk uyumu , ayarlar bölümü ve yol bilgisayar sorunu , bazı modellerde de direksiyon düğmesi sorunu.

İgo navisi , geri vites kamerası ve USB soketleri sayesinde iyi cihazlar

aynı ürünü bende kullanıyorum özellikle igo navigasyon harika ben öneririrm

ya bnde düşünüorum ondan ama sordum bikaç yere tabi önce servise sordum necvox marka sanırım herkese giydirdikleri gbi banada 1.700 hatta 2.000 e kadar çıktı ayıp dedim ya bu ne bu servisler neden böle. sonra İskitlerde pioneer memet var bilen bilir :) ona sordum valla abi dedi ben sana montaj dahil artı geri görüş kamerası v.s fln 860 dedi ama ben onu 600 alırdım aynı marka garantisi var 2 sene ama dio o servis her türlü geçirir. bikaç yerde daha sordum işte 900 e de war bu benm çok hoşuma giden şey war zenec marka navi çok şelik duruo ama çok pahalı

bu ürünü bende görmüştüm ve taktırsam mı acaba dedim açıkçası..başka kullanan arkadaşlar var mı acaba?

ali olmazki o senin arabana,ki olsa bile takma arabana double olarak takacağın tek birşey var :)

pioneer avh

avh-p8450bt_rc-rd-ri_blue_front.jpg

necvox 700 bulmuştum ben...

Geri