opel corsa yedek anahtarı immobilizerlı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayin90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sayin90

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sol taraftaki anahtari kullanıyorum suan sagdaki anahtarda immobilizer varmıdır onu yedek olarak verdiler yardım?

43LD.jpg

Orjinal yedek anahtar ise vardır.Fotoğrafa bakınca orjinal gibi duruyor ama tabi sen daha iyi bilirsin.Yani normal şartlar altında orjinal yedek anahtar da arabayı açar ve motoru çalıştırır. ;)

Son düzenleme:
2side orj anahtar, corsalar da orj.den biri kumandalı biri kumandasız olarak verilir. 2sinde de immoblizer çipi var, immo çipi olmayan yada çipindeki kodu araçta kayıtlı olmayan anahtarlar aracınızı çalıştıramaz

2side orj anahtar, corsalar da orj.den biri kumandalı biri kumandasız olarak verilir. 2sinde de immoblizer çipi var, immo çipi olmayan yada çipindeki kodu araçta kayıtlı olmayan anahtarlar aracınızı çalıştıramaz

yorumlarınız için cok tşk ederm arkadaşlar ....

benim corsa da 2 side uzakdan kumandalı tek fark, birinde anahtar icine
giriyor sustalı gibi digerinde girmiyor

sizinki 2006 sonrası versiyon corsa d'dir 2010 astra classic aldığımda da bi sustalı bi kumandalı vermişlerdi.

dipnot: 1998 astra g aldığımda çift uzaktan kumandalı vermişlerdi birbirinin aynı sonra corsa c gibi bir kumandalı bir kumandasıza dönmüştü

bendede aynı anahtarlardan var. yedek olanı dün akşam denemiştim çalıştırdı. sorun çıkarmadı. demekki orjinalmiş :):)

Geri